Άγιος Μαρίνος: Μέσω του «Una voce per San Marino» η επιλογή εκπροσώπου για την Eurovision 2022

Άγιος Μαρίνος: Μέσω του «Una voce per San Marino» η επιλογή εκπροσώπου για την Eurovision 2022

Η κυβέρνηση του Αγίου Μαρίνου αποκάλυψε ότι η εθνική επιλογή για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022, «Una voce per San Marino», θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών.

Μιλώντας νωρίτερα αυτό το μήνα ο Υπουργός Τουρισμού και Διευθυντής του Τουριστικού Γραφείου, ενημέρωσε για τα events που έχουν προγραμματιστεί για το υπόλοιπο του έτους. Το «Una voce per San Marino» θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών.

Το νέο event που θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, και θα συνεχιστεί τους πρώτους μήνες του 2022, θα είναι το Φεστιβάλ «Una voce per San Marino».

Δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με τη μορφή της επιλογής, μόνο ότι μέσω αυτής θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου για την Eurovision 2022.

Ο Άγιος Μαρίνος είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν άλλη μία φορά εθνική επιλογή για να καθορίσει τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Το 2018, το 1in360 χρησιμοποιήθηκε για την επιλογή τόσο του εκπροσώπου, όσο και του τραγουδιού για τον διαγωνισμό. Ήταν ανοιχτό σε τραγουδιστές από όλο τον κόσμο, ενώ ο τελικός πραγματοποιήθηκε ζωντανά από την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.