Άγιος Μαρίνος: Η πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού στο Παρίσι

Άγιος Μαρίνος: Η πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού στο Παρίσι

Επί γαλλικού εδάφους, στο Παρίσι θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση της συμμετοχής του Άγιου Μαρίνου για τον 61ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μετά από εσωτερική επιλογή στην οποία προέβη για άλλη μία χρονιά ο Άγιος Μαρίνος, του Τούρκου καλλιτέχνη Serhat, ήρθε η ώρα να ακούσουμε και τη συμμετοχή του, η οποία όπως είναι γνωστό θα έχει και ελληνικό χρώμα, αφού στιχουργός του τραγουδιού είναι ο Νεκτάριος Τυράκης.

Όπως έγινε γνωστό από τη δημόσια τηλεόραση του κρατιδίου, η συμμετοχή τους θα παρουσιαστεί στις 9 Μαρτίου στις 15.00, σε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Le Grand International στο Παρίσι. Αμέσως μετά το βίντεο κλιπ του τραγουδιού θα είναι διαθέσιμο στο Youtube.

Αυτή θα είναι η 7η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό, που κατάφερε να προκριθεί στον τελικό μία μόνο φορά το 2014 με την “ηρωίδα” πλέον της χώρας Valentina Monetta και το τραγούδι της Maybe.

Δείτε τη μοναδική συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου που έφθασε σε τελικό της Eurovision

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.