Δανία: Ακούστε τα τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2022, “DMGP”

Δανία: Ακούστε τα τραγούδια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2022, “DMGP”

Πριν από λίγο, η δημόσια τηλεόραση της Δανίας DR, δημοσίευσε τα 8 τραγούδια που θα λάβουν μέρος στον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision 2022, Dansk Melodi Grand Prix (DMGP).

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι ο ίδιος με πέρσι. Οι 8 καλλιτέχνες (ή καλλιτεχνικά σχήματα) θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Τορίνο, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Δανία στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι 8 υποψήφιοι του εθνικού τελικού, είναι οι εξής:

Το DMGP, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου με οικοδεσπότες τους Tina Müller και Martin Brygmann για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο διαγωνισμός, θα διοργανωθεί στο Jyske Bank Boxen που βρίσκεται στο Herning της Δανίας. Αυτή θα είναι η έκτη φορά που το DMGP θα πραγματοποιηθεί στο Herning και η τρίτη που θα πραγματοποιηθεί στο Jyske Bank Boxen. Εκτός από την παρουσία ζωντανής ορχήστρας, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, θα υπάρξει ζωντανό κοινό που θα μπορεί να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό από κοντά, ενώ ήδη αυτή την στιγμή πωλούνται εισιτήρια για το σόου.

Οι περσινοί εκπρόσωποι της Δανίας, Fyr og Flamme, θα ανοίξουν τον διαγωνισμό. Το ντουέτο συμμετείχε πέρσι στην Eurovision με το τραγούδι «Øve os på hinanden», όπου δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 5 χρόνια, ενώ ήταν το πρώτο τραγούδι που οι στίχοι ήταν στα Δανέζικα, κάτι που έχει να γίνει από το 1997.

Ψηφίστε το αγαπημένο σας τραγούδι από το DMGP 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.