Τσεχία: Εσωτερικά θα επιλεγεί το τραγούδι του Benny Cristo για την Eurovision 2021

Τσεχία: Εσωτερικά θα επιλεγεί το τραγούδι του Benny Cristo για την Eurovision 2021

Σήμερα, μέσω του νέου αρχηγού αποστολής της Τσεχίας στην Eurovision, Kryštof Šámal, επιβεβαιώθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα επιλεγεί η συμμετοχή του Benny Cristo για την Eurovision 2021.

Τον Μάιο του 2020, η Τσεχία ανακοίνωσε ότι ο εκπρόσωπός της στην Eurovision 2020, Benny Cristo, θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την χώρα και στον επόμενο διαγωνισμό, μιας και ο προηγούμενος είχε ακυρωθεί λόγω του COVID-19. Ο Benny Cristo, πριν λίγο καιρό, εξέφρασε την επιθυμία του να γράψει κάποια τραγούδια για την συμμετοχή του στην Eurovision 2021, με το κοινό να αποφασίσει αυτό που θα παρουσιάσει τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Σήμερα, ο νέος αρχηγός αποστολής της χώρας Kryštof Šámal, επιβεβαίωσε ένα διαφορετικό σενάριο, που θέλει τελικά την συμμετοχή της Τσεχίας να επιλέγεται εσωτερικά. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Benny Cristo στην Eurovision 2021, θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Benny Cristo ήταν αυτός που θα εκπροσωπούσε την Τσεχία στην Eurovision 2020, με το τραγούδι  Kemama, μετά από την νίκη του στον διαδικτυακό εθνικό τελικό της χώρας. Η νίκη προήλθε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, αλλά και της κριτικής επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.