Τα εναλλακτικά shows της Eurovision 2020

Τα εναλλακτικά shows της Eurovision 2020

Δεν είναι λίγες οι χώρες που μετά της ανακοίνωση της ακύρωσης της Eurovision 2020 λόγω της πανδημίας του Covid-19 αποφάσισαν να διαξάγουν εναλλακτικά shows σχετικά με την Eurovision.

Αυστρία

Η Αυστριακή δημόσια τηλεόραση θα παρουσιάσει μια σειρά εκπομπών από τις 14 έως τις 18 Απριλίου με παρουσιαστή τον Andi Knoll όπου μια επιτροπή θα βαθμολογήσει τα τραγούδια που θα συμμετείχαν στην Eurovision 2020.

Γερμανία

Η Γερμανική δημόσια τηλεόραση τις ημέρες που θα πραγματοποιούταν η Eurovision, θα παρουσιάσει την εκπομπή ESC-Songcheck όπου μια επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς θα βαθμολογήσει τις συμμετοχές της Eurovision 2020. Ανάμεσα στους κριτές θα είναι και η Jane Comerford, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Texas Lighting που εκπροσώπησε την Γερμανία στην Eurovision 2006, ενώ παρουσιαστές θα είναι οι Alina Stiegler και Stefan Speigel.

Ηνωμένο Βασίλειο

Το BBC θα παρουσιάσει την εκπομπή Eurovision: Come Together με παρουσιαστή τον Graham Norton, τον σχολιαστή του BBC για την Eurovision. To Show θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις, κλασσικές ερμηνείες της Eurovision καθώς επίσης και σχολιασμό των φετινών συμμετοχών. Στόχος αυτής της εκπομπής σύμφωνα με τους υπευθύνους του BBC είναι να “ψυχαγωγήσουν το έθνος σε μια στιγμή ανάγκης”

Ισπανία

Η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας RTVE μέσα από το site της διεξάγει μια ψηφιακή έκδοση της Eurovision 2020 με τους επισκέπτες της σελίδας να ψηφίζουν το αγαπημένο τους τραγούδι. Οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν και οι fans μπορούν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι μέχρι την Δευτέρα στις 13:00 ώρα Ελλάδος. Η Ελλάδα έχει προκριθεί στον τελικό και μπορείτε να την ψηφίσετε στο παρακάτω link.

Νορβηγία

Η Νορβηγική τηλεόραση NRK θα παρουσιάσει μια σειρά 4 εκπομπών με τίτλο Adresse Europa στην οποία μια επιτροπή ειδικών θα ψηφίσει για την πιο αξιομνημόνευτη στιγμή στην ιστορία της Eurovision.

Ολλανδία

Η Ολλανδική τηλεόραση AVROTROS θα παρουσιάσει μια σειρά εκπομπών για τις οποίες σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.