Σουηδία: Τα φαβορί του Melodifestivalen 2023

Σουηδία: Τα φαβορί του Melodifestivalen 2023

Σήμερα πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός της Σουηδίας, Melodifestivalen 2023. Εμείς σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα φαβορί του φετινού εθνικού τελικού. Μπορεί το μεγάλο φαβορί να είναι η Loreen, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Loreen – Tattoo

Η Loreen, είναι Σουηδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Μαροκινής καταγωγής. Εκπροσωπώντας τη Σουηδία, κέρδισε την Eurovision 2012 με τη συμμετοχή της “Euphoria“. Το τραγούδι έφτασε στο νούμερο ένα στα charts σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και της Σουηδίας. Ενδιαφερόμενη να γίνει μουσικός, η Loreen έλαβε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό Idol 2004, τερματίζοντας τέταρτη. Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “The Snake“, με το συγκρότημα Rob’n’Raz και έγινε τηλεοπτική παρουσιάστρια στο TV400. Ενώ εργαζόταν ως παραγωγός και σκηνοθέτης για πολλά σουηδικά τηλεοπτικά ριάλιτι, μπήκε στο Melodifestivalen 2011 με το τραγούδι “My Heart Is Refusing Me“, το οποίο έγινε top 10 επιτυχία στη Σουηδία. Είχε επίσης δύο Τοπ 20 στη Σουηδία με τα single “Crying Out Your Name” (2012) και “Statements” (2017). Φέτος, ελπίζει ότι θα κερδίσει το Melodifestivalen 2023 για να μπορέσει να εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision και να φέρει την 7η νίκη στην ιστορία της χώρας. Θα τα καταφέρει;

Marcus & Martinus – “Air”

Οι Marcus & Martinus, περιστασιακά γνωστοί ως M&M, είναι ένα νορβηγικό dance-pop ντουέτο που αποτελείται από τα πανομοιότυπα δίδυμα αδέρφια Marcus και Martinus Gunnarsen. Έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ: Hei, Together και Moments. Από τότε που κέρδισαν το Melodi Grand Prix Junior 2012, έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το Spellemannprisen το 2017. Θα μπορέσουν να κερδίσουν το Melodifestivalen φέτος; Περιμένουμε να δούμε αν θα προστεθεί στις διακρίσεις τους και ο διαγωνισμός Melodifestivalen ή όχι.

Maria Sur – “Never Give Up”

Η Maria Sur είναι μια Ουκρανή τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Ελπίζει να επιλεγεί να εκπροσωπήσει την χώρα φέτος, για να γίνει ευρέως γνωστή σε όλη την Ευρώπη.

Smash Into Pieces – “Six Feet Under”

Το Smash Into Pieces είναι ένα σουηδικό ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2008. Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει επτά στούντιο άλμπουμ. Ελπίζουν να κάνουν την έκπληξη απόψε!

Jon Henrik Fjällgren, Arc North feat. Adam Woods – “Where You Are (Sávežan)”

Ο Jon Henrik Mario Fjällgren είναι Σουηδός τραγουδιστής και jojkare, διερμηνέας του Sámi joik. Ήταν ο νικητής του Talang Sverige 2014, της σουηδικής έκδοσης του Got Talent. Μόλις κέρδισε τον διαγωνισμό κυκλοφόρησε το μουσικό άλμπουμ Goeksegh. Ο Oscar Jan Bengt Christiansson, γνωστός ως Arc North, είναι Σουηδός DJ και μουσικός παραγωγός. Ο Adam Woods είναι ένας ανερχόμενος τραγουδιστής. Ελπίζουν να εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision τον Μάϊο.

Με 85% πιθανότητα νίκης, η Loreen φαίνεται ότι θα κερδίσει απόψε το Melodifestivalen.

Ποια συμμετοχή πιστεύετε ότι θα κερδίσει απόψε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.