Σουηδία: Απόψε ο 4ος ημιτελικός του “Melodifestivalen 2020”

Σουηδία: Απόψε ο 4ος ημιτελικός του “Melodifestivalen 2020”

Συνεχίζεται απόψε η διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου της Σουηδίας, Melodifestivalen, με τον τέταρτο ημιτελικό. Παρουσιαστές του σόου, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Malmö Arena στην πόλη Malmö, θα είναι οι Lina HedlundLinnea Henriksson και David Sundin. Στον αποψινό ημιτελικό θα δούμε τους 7 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται για 2 θέσεις στον τελικό και άλλες 2 στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Τα 7 τραγούδια που διαγωνίζονται απόψε, είναι τα παρακάτω:

  1. Frida Öhrn – “We Are One”
  2. William Stridh – “Molnljus”
  3. Nanne Grönvall – “Carpool Karaoke”
  4. Victor Crone – “Troubled Waters”
  5. Ellen Benediktson & Simon Peyron – “Surface”
  6. Jakob Karlberg – “Om du tror att jag saknar dig”
  7. Hanna Ferm – “Brave”

Στον ημιτελικό αυτό συναντάμε τoν περσινό εκπρόσωπο της Εσθονίας Victor Crone, καθώς και τους Frida ÖhrnEllen BenediktsonSimon Peyron και Hanna Ferm οι οποίοι συμμετείχαν σε παλαιότερους διαγωνισμούς του Melodifestivalen. Συναντάμε επίσης την Nanne Grönvall η οποία συμμετείχε στην Eurovision το 1996 με το συγκρότημα One More Time όπου κατέληξε στην 3η θέση.

Η ψηφοφορία αποτελείται από 2 γύρους, στους οποίους θα ψηφίζει μόνο το κοινό. Από τον πρώτο γύρο, οι 5 που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα ξαναμπούν σε διαδικασία ψηφοφορίας, αυτή τη φορά του δεύτερου γύρου. Από εκεί οι 2 πρώτοι σε ψήφους θα προκριθούν απευθείας στον τελικό, ενώ αυτοί που θα τερματίσουν στην 3η και 4η θέση θα προκριθούν στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Τον τέταρτο ημιτελικό του Melodifestivalen θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε στις 21:00 ώρα Ελλάδος από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.