Σουηδία: Ακόμα 3 πιθανοί υποψήφιοι για το Melodifestivalen 2022

Σουηδία: Ακόμα 3 πιθανοί υποψήφιοι για το Melodifestivalen 2022

Έπειτα από τα δημοσιεύματα της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, που αποκάλυψαν μέχρι τώρα 14 πιθανούς διαγωνιζόμενους για την εθνική επιλογή της χώρας για την Eurovision 2022, Melodifestivalen, σήμερα έρχονται να προστεθούν στη λίστα ακόμα 3.

Πρόκειται για τους Faith Kakembo, Niello (Niklas Grahn) και William Segerdahl.

Η 36χρονη Faith Kakembo, επιστρέφει στο Melodifestivalen, μετά τη συμμετοχή το 2020, όπου έλαβε μέρος με το τραγούδι Crying rivers, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό ή στον ημιτελικό της δεύτερης ευκαιρίας.

Ο 34χρονος ράπερ Niello, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Niklas Grahn, θα είναι και αυτός επίσης, σύμφωνα με την Aftonbladet, ανάμεσα στους υποψήφιους τους επόμενου Melodifestivalen. Το 2013, κυκλοφόρησε το τραγούδι Legenden το οποίο μεταδόθηκε πάνω από 30 εκατομμύρια φορές στο Spotify και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει πολλά τραγούδια με περίπου 5 εκατομμύρια streams. Ο Niello λέγεται επίσης πως τα τελευταία χρόνια έχει υποβάλει τραγούδια στο Melodifestivalen, αλλά μόλις φέτος επιλέχθηκε και του δόθηκε μια θέση στον διαγωνισμό.

Ο William Segerdahl διαγωνίστηκε το 2018 στο “Idol” τερματίζοντας τρίτος στον διαγωνισμό και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει πολλά singles. Η μεγαλύτερή του επιτυχία είναι το τραγούδι Problem που έχει συνολικά 10 εκατομμύρια streams στο Spotify. Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonbladet, και ο William Segerdahl στο παρελθόν είχε υποβάλει τραγούδια στο Melodifestivalen, αλλά πλέον, σύμφωνα με αρκετές πηγές, επιλέχθηκε για τον διαγωνισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.