Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα των τραγουδιών του τέταρτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2020

Σουηδία: Ακούστε τα αποσπάσματα των τραγουδιών του τέταρτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2020

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT έβγαλε στην δημοσιότητα προ ολίγου τα μονόλεπτα  αποσπάσματα των τραγουδιών του τέταρτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2020. Τα αποσπάσματα μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω:

Ο τέταρτος ημιτελικός θα διεξαχθεί στο στάδιο Malmö Arena στο Malmö το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Στον ημιτελικό αυτό συναντάμε τoν Victor Crone  o οποίος συμμετείχε στην περσινή Eurovision με την Εσθονία και το τραγούδι “Storm”, καταλαμβάνοντας την 20η θέση, καθώς και τους Frida Öhrn, Ellen Benediktson, Simon Peyron και Hanna Ferm οι οποίοι συμμετείχαν σε παλαιότερους διαγωνισμούς του Melodifestivalen. Συναντάμε επίσης την Nanne Grönvall η οποία συμμετείχε στην Eurovision το 1996 με το συγκρότημα One More Time και κατέληξαν στην 3η θέση.

Από κάθε ημιτελικό τα πρώτα 2 τραγούδια προκρίνονται στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στο  Friends Arena στην Στοκχόλμη, ενώ το τρίτο και το τέταρτο κομμάτι θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο στον τελικό αφού διαγωνιστούν στην βραδιά της δεύτερης ευκαιρίας που θα διεξαχθεί στις 29 Φεβρουαρίου στο Stiga Sports Arena στην πόλη Eskilstuna.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.