Σλοβενία: Οι Joker Out! θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2023

Σλοβενία: Οι Joker Out! θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2023

Το RTVSLO ανακοίνωσε ότι οι Joker Out! θα εκπροσωπήσουν τη Σλοβενία ​​στην Eurovision 2023.

Είναι η τρίτη φορά που το RTVSLO επέλεξε με απευθείας ανάθεση τον εκπρόσωπο της για την Eurovision και δεν θα διοργανώσει την EMA, όπου ήταν ο εθνικός τελικός της Σλοβενίας, σχεδόν κάθε χρόνο. Οι Joker Out! θα εκπροσωπήσουν τη Σλοβενία ​​στο Λίβερπουλ, το ποπ-ροκ συγκρότημα ιδρύθηκε το 2016 και αποτελείται από τους Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček και Martin Jurkovič.

Bojan Cvjetićanin
Kris Guštin
Jan Peteh
Jure Maček
Martin Jurkovič

Το συγκρότημα είχε ήδη αρχίσει να δουλεύει πάνω σε ένα τραγούδι για την EMA (εθνικός τελικός της Σλοβενίας για πολλά χρόνια), προτού το RTVSLO έρθει απευθείας στο γκρουπ για να τους προσφέρει την ευκαιρία να πάνε στη Eurovision. Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου με το RTVSLO, ο frontman Bojan Cvjetićanin σχολίασε:

Μιλήσαμε για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision πριν από χρόνια, αλλά περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή, που είναι προφανώς τώρα.

Οι Joker Out! έχουν ήδη επιλέξει το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν και θα εμφανιστούν στο Λίβερπουλ. Το τραγούδι θα ερμηνευτεί στα Σλοβένικα. Η συμμετοχή της Σλοβενίας θα ηχογραφηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Αμβούργο της Γερμανίας. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 4 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία συμμετοχή της Σλοβενίας, ήταν το “Disko“, όπου είχε ερμηνευτεί από τους LPS στην Eurovision 2022 στο Τορίνο. Τερμάτισε στην τελευταία θέση στον Ημιτελικό και συγκέντρωσαν συνολικά 15 πόντους από τους οποίους οι 8 προήλθαν από την τηλεψηφοφορία της Κροατίας.

Να σημειώσουμε ότι είναι η 2η σερί χρονιά, που η χώρα στέλνει μια μπάντα από νεαρά αγόρια στον διαγωνισμό.

Πιστεύετε ότι οι Joker Out! θα φέρουν την Σλοβενία στον Μεγάλο Τελικό μετά από 3 χρόνια; Απαντήστε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.