Σλοβενία: Η Ana Soklič κυκλοφόρησε το videoclip του Voda

Σλοβενία: Η Ana Soklič κυκλοφόρησε το videoclip του Voda

Ana Soklič, η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Σλοβενία στην Eurovision 2021, κυκλοφόρησε χθες το videoclip για το τραγούδι Voda με το οποίο θα συμμετείχε στην Eurovision 2020. Στο videoclip αυτό ακούγεται μια διαφορετική έκδοση του Voda καθώς η Ana Soklič συνεργάστηκε με την Καλλιτεχνική Ορχήστρα Βουδαπέστη για να δώσει περισσότερο βάθος στο τραγούδι της. Στο videoclip πρωταγωνιστεί η ίδια η Ana Soklič μαζί με μια χορεύτρια. Το videoclip η Ana το αφιέρωσε στην γιαγιά της η οποία έφυγε από την ζωή της φέτος.

Ποια είναι η Ana Soklič;

H Ana Soklič είναι μια pop-jazz τραγουδίστρια με καταγωγή από την πόλη Savica. Είναι 36 χρονών και έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 6 singles. Η Ana Soklič με το τραγούδι Voda κέρδισε τον εθνικό τελικό της Σλοβενίας EMA για την Eurovision 2020. Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19, η δημόσια τηλεόραση της Σλοβενίας ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στην Ana Soklič για την Eurovision 2021 που θα διεξαχθεί εκ νέου στο Ρότερνταμ.

Πηγή Εικόνας: escbeat.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.