Ρουμανία: Με το κοινό η επιλογή της χώρας για το 2023

Ρουμανία: Με το κοινό η επιλογή της χώρας για το 2023

Το TVR θα έχει μια νέα προσέγγιση στην Eurovision 2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο υπέγραψε σήμερα τον προϋπολογισμό για τη συμμετοχή της Ρουμανίας στη Eurovision 2023 καθώς και την εθνική επιλογή. Σε ανακοίνωσή του ο Διευθυντής Έργου της Eurovision 2023 της TVR, Mihai Predescu, εξήγησε:

Είμαστε μια νέα ομάδα και προτείνουμε έναν διαφορετικό διαγωνισμό της Eurovision, βασισμένο στη διαφάνεια, τον επαγγελματισμό και την ψηφιοποίηση. Αλλάξαμε το σύστημα ψηφοφορίας: μόνο το κοινό θα επιλέξει το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει τη Ρουμανία. Και κάτι ακόμα: αυτή η Eurovision θα είναι στον αέρα στο TVR και θα είναι πολύ πιο παρούσα από ό,τι στο παρελθόν στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις επόμενες ημέρες, το TVR θα οριστικοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής και θα κάνει ανοιχτή πρόσκληση για τραγούδια το συντομότερο δυνατό. Η TVR είχε δηλώσει προηγουμένως ότι προσπαθούσε να μηνύσει την EBU αφού η κριτική επιτροπή της αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό λόγω παράτυπων προτύπων ψηφοφορίας.

Για να θυμηθούμε την τελευταία της συμμετοχή:

Θα πάει καλύτερα σε σχέση με πέρσι; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.