Κύπρος: Πρόταση στην Ήβη Αδάμου για την Eurovision;

Κύπρος: Πρόταση στην Ήβη Αδάμου για την Eurovision;

Όπως γνωρίζουμε προς το παρόν, δεν έχουμε καμία είδηση σχετικά με το ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision το 2022.

Παρόλαυτα, σύμφωνα με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, ο άνθρωπος που θα γράψει την φετινή συμμετοχή της Κύπρου, είναι ο τραγουδοποιός Alex P. που τον μάθαμε από τις γνωστές συμμετοχές της Κύπρου “La La Love” (2012),”Fuego” (2018) και “Replay” (2019).

Μετά από αυτή την είδηση, μας ενημέρωσαν ότι έγινε πάλι πρόταση στην Ήβη Αδάμου. Η ίδια είχε απαντήσει στις ερωτήσεις των παρουσιαστών στο παρελθόν, ότι θα ήθελε να εκπροσωπήσει ξανά την Κύπρο στην Eurovision. Ο Χάρη Παπαθεοχάρους, δήλωσε μάλιστα ότι το ΡΙΚ, ήθελε να έχει ένα Κυπριακό Άρωμα, γιατί τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, δεν είναι από την Κύπρο (χορευτές, συνθέτες, σκηνοθέτες),κι για αυτό σκεφτόταν έντονα την Ήβη.

Αναλυτικά το απόσπασμα της εκμπομπής:

Ποια είναι η Ήβη Αδάμου ;

Η Ήβη Αδάμου είναι μια Κύπρια τραγουδίστρια από την Αγία Νάπα και ζει στην Αλεξανδρούπολη. Μετά την συμμετοχή της στη δεύτερη σεζόν του The X Factor Greece, υπέγραψε συμφωνία με την Sony Music Greece. Το 2011, έγινε απευθείας ανάθεση από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision το 2012 στο Μπακού. Μετά από έναν εθνικό τελικό τριών τραγουδιών, το “La La Love” επιλέχθηκε ως συμμετοχή της.

Το “La La Love” κατέλαβε την 16η θέση με 65 βαθμούς στον Τελικό. Μετά τον διαγωνισμό, το τραγούδι πήγε στα chart σε όλη την Ευρώπη και νούμερο 1 στο σουηδικό chart Airplay. Αυτή την στιγμή, το τραγούδι έχει 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Έχει κυκλοφορήσει επιτυχίες η Ήβη σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω της Panik Records, με το πιο γνωστό το τραγούδι της να είναι το «Δικό Μου».

Πριν από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Έλενας Τσαγκρινού πέρσι, η Ήβη φημολογούνταν ότι θα είναι επιλεγμένη από το ΡΙΚ για να επιστρέψει στον διαγωνισμό, μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και την Έλενα Παπαρίζου. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι δεν αποδέχθηκε την πρόταση λόγω αφοσίωσης στην οικογένειάς της.

Εσείς τι πιστεύετε ; Θα εκπροσωπήσει η Ήβη την Κύπρο φέτος, ή πάλι θα απορρίψει την πρόταση ; Μοιραστείτε την γνώμη σας μαζί μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.