Πολωνία: Τα αναλυτικά αποτελέσματα του εθνικού τελικού!

Πολωνία: Τα αναλυτικά αποτελέσματα του εθνικού τελικού!

Πραγματοποιήθηκε προχθες η εθνική επιλογή της Πολωνίας για τη Eurovision 2023, Tu bije serce Europy. Συνολικά διαγωνίστηκαν 10 τραγούδια και αφού ψήφισαν η κριτική επιτροπή και το κοινό της Πολωνίας, η Blanka ανακηρύχθηκε νικήτρια. Θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ.

Κατά τη διάρκεια του σόου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής, καθώς και η τελική κατάταξη όλων των τραγουδιών. Τώρα, το TVP δημοσίευσε τα αναλυτικά αποτελέσματα διαχωρισμού της εθνικής επιλογής (ξεχωριστά το κοινό και η κριτική επιτροπή), τα οποία ήταν τα εξής:

ΚαλλιτέχνηςΣύνολοΚοινόΚριτές
Blanka221012
Jann19127
Dominik Dudek18810
Felivers1468
Yan Majewski1174
Alicja Szemplinska1055
Natasza826
Kuba Szmajkowski633
Maja Hyzy642
Ahlena211

Ενώ η Blanka κέρδισε την κριτική επιτροπή, το φαβορί στη τηλεψηφοφορία ήταν ο Jann με το τραγούδι του “Gladiator“. Η Blanka τερμάτισε στη δεύτερη θέση στη τηλεψηφοφορία και αυτό ήταν αρκετό για μια άνετη νίκη καθώς ήταν 3 πόντους μπροστά από τον Jann στη δεύτερη θέση και 4 πόντους μπροστά από τον Dominik Dudek στην τρίτη θέση.

Η Blanka θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στη Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ με το τραγούδι “Solo“. Ακούστε το εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.