Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra θα εμφανιστούν στο Glastonbury

Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra θα εμφανιστούν στο Glastonbury

Οι Kalush Orchestra, οι νικητές της Eurovision 2022, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Glastonbury.

Ο σκηνοθέτης της σκηνής Shangri-La, Chris “Tofu” Macmeikan, είπε ότι ήταν τιμή να καλωσορίσει την ομάδα στο Glastonbury, προσθέτοντας:

Είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την αλληλεγγύη μας προς την Ουκρανία. Στη σκηνή του Truth πάντα υπερασπιζόμασταν τη μουσική των Ρομά και της Ανατολικής Ευρώπης, αναμεμειγμένα για τον 21ο αιώνα, επομένως ταιριάζουν απόλυτα

Στο Glastonbury θα υποδεχθεί επίσης το ουκρανικό γκρουπ Go_A της Eurovision 2021, όπου θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους “Shum“. Οι Go_A θα εμφανιστούν στη σκηνή John Peel στις 11:30 π.μ. Και οι δύο ομάδες μοιράζονται ένα μέλος, τον Ihor Didenchuk.

Οι Kalush Orchestra πρόκειται να εμφανιστούν στο Glastonbury Festival, καθιστώντας την ως η πρώτη τους εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουν προγραμματιστεί να εμφανιστούν την Παρασκευή στη 1:10 π.μ., η εμφάνιση τους θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή Truth στην περιοχή Shangri-La του φεστιβάλ. Ο Oleh Psiuk, frontman της Kalush Orchestra σχολίασε:

Αυτό είναι το τέλειο μέρος για την πρώτη μας βρετανική εμφάνιση και ελπίζουμε ότι θα είναι η αρχή πολλών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη που λαμβάνουμε από τον λαό της Βρετανίας, τόσο για εμάς όσο και για τη χώρα μας, και ετοιμάζουμε μια πολύ ιδιαίτερη ουκρανική έκπληξη για τους οπαδούς στο Glastonbury. Τι είναι αυτό; Σύντομα θα δείτε.

Για να θυμηθούμε το “Stefania” των Kalush Orchestra, το οποίο έφερε την πρωτιά στην Ουκρανία φέτος:

https://www.youtube.com/watch?v=F1fl60ypdLs&ab_channel=EurovisionSongContest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.