Ουκρανία: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές του Vidbir 2023

Ουκρανία: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές του Vidbir 2023

Αποκαλύφθηκε ότι οι Timur Miroshnychenko, Zlata Ognevich και Kateryna Pavlenko θα παρουσιάσουν στο Vidbir 2023.

Ο ουκρανικός τηλεοπτικός σταθμός Suspilne ανακοίνωσε ότι οι Timur Miroshnychenko, Zlata Ognevich και Kateryna Pavlenko θα είναι οι παρουσιαστές του Vidbir 2023.

Οι παρουσιαστές είναι γνωστοί στο κοινό της Eurovision. Ο Timur Miroshnychenko είναι σχολιαστής της Ουκρανίας από το 2007 και παρουσιαστής της Eurovision το 2017. Φημολογείται επίσης ότι θα είναι ένας από τους παρουσιαστές της Eurovision 2023 μαζί με τη Masha Efrosinina. Εν τω μεταξύ, η Zlata εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2013 με το τραγούδι της “Gravity“, με το οποίο τερμάτισαν στην 3η θέση και η Kateryna εκπροσώπησε τη χώρα το 2020 και το 2021 ως τραγουδίστρια των Go_A. Το γκρουπ τερμάτισε 5ο το 2021 με τη συμμετοχή “Shum“.

Συζητώντας τη συμμετοχή της στη φετινή επιλογή των παρουσιαστών, η Kateryna σχολίασε:

Φέτος θα είναι μια ξεχωριστή εθνική επιλογή και χαίρομαι που κλήθηκα να είμαι μέρος αυτής της μοναδικής εκδήλωσης… Περιμένω ένα τραγούδι που θα εκπροσωπήσει σωστά τη χώρα μας και θα δείξει για άλλη μια φορά σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε ισχυρό και αδάμαστο έθνος που παρ’ όλα αυτά παλεύει για τη θέση του στην ευρωπαϊκή σκηνή και δείχνει καλά αποτελέσματα εκεί.

Εν τω μεταξύ, ο Timur απηχούσε τον ενθουσιασμό της Κατερίνας όπου σχολίασε ότι το φετινό Vidbir θα είναι «μία από τις πιο cool επιλογές στην ιστορία [της Ουκρανίας]».

Ο τελικός του Vidbir 2023 θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κίεβο στις 17 Δεκεμβρίου στις 5 ώρα.

Οι φιναλίστ είναι:

Vidbir 2023

Ο τελικός του Vibdir 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022 στο Κίεβο στο σταθμό του μετρό Maidan Nezalezhnosti. Ο νικητής του τελικού θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στην Eurovision 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο νικητής θα επιλεγεί με συνδυασμό ψηφοφορίας κοινού και κριτικής επιτροπής. Τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής επιλέχθηκαν από το κοινό. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι:

Taras Topolya – Τραγουδιστής των Antitila

Jamala – Νικήτρια της Eurovision 2016

Yulia SaninaFrontwoman των The Hardkiss

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.