Οριστικά με κοινό θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2021 επιβεβαιώνει η Ολλανδική Κυβέρνηση

Οριστικά με κοινό θα πραγματοποιηθεί η Eurovision 2021 επιβεβαιώνει η Ολλανδική Κυβέρνηση

H Ολλανδική κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών επιβεβαίωσε και επίσημα πως η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία κοινού. Παρόμοιες ανακοινώσεις είχαν γίνει και νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όμως η αύξηση των κρουσμάτων στην Ολλανδία έθεσαν εν αμφιβόλω την παρουσία θεατών στο Rotterdam Ahoy κατά την διάρκεια της Eurovision.

Πως μπορούν οι fans να παρακολουθήσουν την Eurovision από κοντά;

O μέγιστος αριθμός που θα παραβρεθούν στα shows της Eurovision θα είναι 3500, είτε πρόκειται για τις πρόβες είτε για τις διαγωνιστικές βραδιές ημιτελικών και τελικού. Οι φίλοι του διαγωνισμού μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια από το Σάββατο 8 Μαΐου.

Ο Sieste Bakker, supervisor δήλωσε πως περιμένει έναν μικρό αριθμό μη Ολλανδών fans, καθώς κάλεσε τον κόσμο να ακολουθήσει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς τις κάθε χώρας. Η είσοδος στην Ολλανδία επιτρέπεται μόνο για κατοίκους χωρώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όσοι πάνε στην Ολλανδία θα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα.

Όλοι οι θεατές θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρές οδηγίες υγειϊνής και ασφάλειας κατά τη παρουσία τους στο διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της παροχής αρνητικού αποτελέσματος test Covid-19 προτού μπουν στην αρένα. Οι δοκιμές στις Κάτω Χώρες είναι δωρεάν στο σύστημα Testing For Access. Αν και οι κοινωνικές αποστάσεις και οι μάσκες δεν θα είναι απαίτηση στον χώρο της αρένας, τα μέλη του κοινού αναμένεται ακόμη να τηρούν αυτούς τους κανόνες όταν μετακινούνται στην αρένα.

Η παρουσία του κοινού επιτράπηκε καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων έχει σταθεροποιηθεί. Σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων δεν αποκλείεται να βγει νέα απόφαση που θα ακυρώσει την παρουσία θεατών, κάτι που φυσικά όλοι απευχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.