Οι παρουσιαστές της Junior Eurovision 2022

Οι παρουσιαστές της Junior Eurovision 2022

Η Iveta Mukuchyan, ο Garik Papoyan και η Karina Ignatyan θα είναι οι παρουσιαστές της Junior Eurovision 2022 στο Ερεβάν!

Μέσω του παρακάτω βίντεο, αποκαλύφθηκαν οι οικοδεσπότες της Junior Eurovision 2022:

Λίγα Λόγια για τους Παρουσιαστές

Η Iveta Mukuchyan γεννήθηκε στο Ερεβάν αλλά ως παιδί μετακόμισε στο Αμβούργο της Γερμανίας με την οικογένειά της. Κατέλαβε την πέμπτη θέση στην τέταρτη σεζόν του Hay Superstar το 2009 και συμμετείχε επίσης στη δεύτερη σεζόν του The Voice of Germany το 2012. Το 2016, εκπροσώπησε την Αρμενία στη Eurovision 2016 με το “LoveWave“, τερματίζοντας έβδομη στον τελικό.

Ο Garik Popoyan γεννήθηκε στο Gyurmi της βορειοδυτικής Αρμενίας. Έγινε αρχικά γνωστός ως μέλος του κωμικού σόου 32 Atam club (32 δόντια κλαμπ) από το 2007–2010, και αργότερα εμφανίστηκε στο spin-off του, με τίτλο Vitamin Club. Εμφανίστηκε, επίσης, στο σήριαλ “Stone Cage” και έχει εμφανιστεί ως κριτής στα Hay Superstar και The Voice of Armenia. Είναι το ένα ήμισυ του ντουέτου Garik & Sona, οι οποίοι είναι περισσότερο γνωστοί για το τραγούδι του 2017 “Lusin“. Ο Garik έχει επίσης γράψει δύο αρμενικές συμμετοχές στη Eurovision, τα “Not Alone” (2014) και “Walking Out” (2019).

Η Karina Ignatyan γεννήθηκε στην Καλούγκα της Ρωσίας από Αρμένιους γονείς. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς τραγουδιού, όπως το New Wave Junior. Το 2019, εκπροσώπησε την Αρμενία στη Junior Eurovision 2019 με το “Colors of Your Dream“, τερματίζοντας ένατη.

Ήταν καλή η επιλογή των παρουσιαστών φέτος; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.