Νορβηγία: Η ιστορία του τραγουδιού “Honestly” από την Ulrikke

Νορβηγία: Η ιστορία του τραγουδιού “Honestly” από την Ulrikke

Σύμφωνα με ένα Vlog της Ulrikke που ανέβηκε την Κυριακή, το “Honestly” είναι ένα τραγούδι, το οποίο εκφράζει γεγονότα που βίωσε η ίδια, μαζί με τον Manager της Christoffer.

Κατά την διάρκεια του Melodi Grand Prix 2020, ο μπαμπάς του Christoffer υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες λόγω καρκίνου, πράγμα που έκανε τον γιο του ιδιαίτερα αναστατωμένο. Στις 19 Μαρτίου 2020, μια μέρα μετά την αναβολή της Eurovision 2020, ο πατέρας του απεβίωσε.

Η Ulrikke και ο Christoffer χειριζόταν τη θλίψη πολύ διαφορετικά. Εκείνη την περίοδο, δεν ήξερε κανένας πως να επικοινωνήσουν μεταξύ τους ή να είναι εκεί για τον άλλον. Στο τέλος, έχασαν κάθε επαφή, διότι δεν βρίσκονταν “στο ίδιο μήκος κύματος”. Σε μια περίοδο, η Ulrikke μετακόμισε, για να βρει χώρο για τον εαυτό της και συνειδητοποίησε ότι απομακρύνονταν όλο και περισσότερο ο ένας από τον άλλον. Ήταν προφανές ότι θα έχαναν την επαφή αυτοί οι δύο, όχι μόνο ως φίλοι, αλλά και ως συνάδελφοι.

Ανέκτησαν σιγά σιγά τη φιλία τους ξανά και επέστρεψαν πιο δυνατοί. Ήθελαν να φτιάξουν ξανά τραγούδι για το Melodi Grand Prix και αυτή την φορά με σημαντικό μήνυμα και βαθύ νόημα αναφορικά με τι μπορούν οι άνθρωποι να αναγνωρίσουν στον εαυτό τους.

To “Honestly“, σύμφωνα με την Ulrikke, είναι ένα τραγούδι για τον Christoffer, σχετικά με την φιλία και το πως καταλαβαίνεις ότι ένας άνθρωπος είναι πολύ σημαντικός για εσένα. Πρέπει να παλέψεις και να κάνεις ό,τι μπορείς για να σώσεις την ανθρώπινη σχέση. Χάνοντας κάποιον που αγαπάς και μην ξέροντας πώς να προσεγγίσεις αυτούς που αγωνίζονται στη ζωή και επίσης πώς να μιλήσεις σε οποιονδήποτε, όταν χρειάζεσαι βοήθεια. Για αυτόν τον λόγο γράφτηκε το “Honestly“.

Θυμίζουμε ότι το “Honestly” από την Ulrikke, διαγωνίζεται στον 1ο Ημιτελικό του Melodi Grand Prix 2023 και θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού για την εκπροσώπηση της χώρας. Δεν γνωρίζει κανένας κατά πόσον τελικά θα πάρει το “εισιτήριο” της εκπροσώπησης ή όχι, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ιστορία, πίσω από το “Honestly“, είναι πολύ συγκινητική!

Για να ακούσουμε το “Honestly“:

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με την πίσω ιστορία εδώ.

2η Πηγή l eurovision norway

Πιστεύετε ότι η Ulrikke, θα κερδίσει το Melodi Grand Prix 2023 ή όχι; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.