Νορβηγία: Είναι ο TIX ο αστροναύτης των Subwoolfer;

Νορβηγία: Είναι ο TIX ο αστροναύτης των Subwoolfer;

Ο Νορβηγικός Ραδιοτηλεοπτικός Σταθμός NRK δημοσίευσε μερικά πλάνα όπου ο TIX, εκπρόσωπος της Νορβηγίας στη Eurovision 2021 φαίνεται να βρίσκεται πίσω από τη μάσκα του αστροναύτη των Subwoolfer.

https://twitter.com/des__cribe/status/1524084861551529985

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του τελικού του MGP, υπήρξε μια στιγμή όπου τόσο ο TIX όσο και ο αστροναύτης βρίσκονταν στην οθόνη ταυτόχρονα, γεγονός που καθιστά λίγο δύσκολο για τον τραγουδιστή να κρύβεται κάτω από αυτή τη μάσκα.

Φυσικά στο Τορίνο, είναι πολύ πιθανό το TIX να πήρε τη θέση του αστροναύτη. Αλλά και πάλι θεωρείται απίθανο, καθώς ο TIX και η Efendi, εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision του 2021 (και 2020) εντοπίστηκαν μέσα στην αρένα. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν το TIX να βρίσκεται στο κοινό και στο κοστούμι ταυτόχρονα;

Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Ένα άλλο όνομα ρίχνεται στο δοχείο καθώς ο Νορβηγός τραγουδιστής και ηθοποιός Thomas Hayes δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram με τη στολή αστροναύτη, επισημαίνοντας το Τορίνο ως τοποθεσία, αλλά το διέγραψε λίγο μετά.

Θα μπορούσε όλο αυτό να είναι ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων από τη νορβηγική αντιπροσωπεία για να κρατήσει τους θαυμαστές να μιλούν για τον Subwoolfer και το τραγούδι; Ποιος ξέρει… Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η ομάδα θα αποκαλύψει ποτέ τα πρόσωπά της, αν και κυκλοφορούν πολλές φήμες για το ποιος βρίσκεται πίσω από τις μάσκες του Subwoolfer.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.