Νορβηγία: Ακούστε το νέο κομμάτι των Subwoolfer “Melocoton”

Νορβηγία: Ακούστε το νέο κομμάτι των Subwoolfer “Melocoton”

Φέτος, οι Subwoolfer εκπροσώπησαν την Νορβηγία στην Eurovision, καταλαμβάνοντας την 10η θέση. Οι Subwoolfer, και αυτοαποκαλούμενοι ως «Το μεγαλύτερο συγκρότημα του Γαλαξία, που σχηματίστηκε πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια στον πλανήτη τους, το φεγγάρι», είναι ένα αστείο ζευγάρι που αποτελείται από τους «Keith» και «Jim». Πολλές φήμες για την ταυτότητά τους έχουν κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένων ότι μπορεί να είναι το γνωστό δίδυμο Ylvis. Λόγω επιτυχίας που είχε το τραγούδι τους “Give That Wolf a Banana“, το οποίο εκπροσώπησαν την Νορβηγία στην Eurovision, αποφάσισαν να επιστρέψουν με ένα καινούργιο τραγούδι που σχετίζεται με το καλοκαίρι!

Ο τίτλος του είναι “Melocoton“, δηλαδή το ροδάκινο στα ισπανικά. Έτσι, μετά τη μπανάνα της πρώτης επιτυχίας του χαρισματικού ντουέτο, περάσαμε σε ένα άλλο φρούτο. Το video clip τους, είναι γεμάτο από χρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι σε κάθε πλάνο του. Οι αριστοφανικοί στίχοι του τραγουδιού, γεμάτοι υπονοούμενα, και το πιασάρικο ρεφρέν το έχουν βάλει ήδη στη λίστα με τα τραγούδια που θα ξεχωρίσουν το φετινό καλοκαίρι.

Θέλουμε απλώς να μαζέψουμε τα ροδάκινα, να εξορμήσουμε στα μπαρ και στις παραλίες, να τραγουδήσουμε το τραγούδι (Ω), δάσκαλοι, νοσοκόμες και αστυνομικοί, όλοι απλά θέλουν ένα ζουμερό ροδάκινο

Για να το ακούσουμε:

Πείτε μας την γνώμη σας για το “Melocoton” στα σχόλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.