Μπέσσυ Αργυράκη: «Η Αμάντα είναι μία ήρεμη δύναμη»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Η Αμάντα είναι μία ήρεμη δύναμη»

H Μπέσσυ Αργυράκη, ή οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision 1977 μαζί με τον Πασχάλη, τον Ρόμπερτ Ουϊλιαμς και την Μαριάννα Τόλη με το “Μάθημα Σολφέζ”, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» με την Κατερίνα Καραβάτου και ανέφερε ιστορίες από την συμμετοχή της στην Eurovision εκείνη την χρονιά.

Μεταξύ άλλων η Μπέσσυ Αργυράκη, μίλησε διθυραμβικά για την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, την Amanda Tenfjord, δηλώνοντας τα εξής:

Η Αμάντα είναι μία ήρεμη δύναμη. Εκεί που θα πει το τραγούδι το άκρως ερωτικό και το ήρεμο, ξαφνικά θα δείτε μία έκρηξη που θα βγει μέσα από τη δυναμική της παρουσία και θα πάει πολύ καλά. Ο Φωκάς Ευαγγελινός απ’ ότι βλέπω κάνει τα θαύματά του πάλι! Η Αμάντα βγάζει από μέσα της πολλή δύναμη.

Όσον αφορά την “περίεργη” ερώτηση που έκανε στην Αμάντα ο Πολωνός δημοσιογράφος στην συνέντευξη τύπου μετά την δεύτερη πρόβα του Die Together, η Μπέσυ δήλωσε τα εξής:

Είναι φεστιβάλ τραγουδιού, δεν είναι φεστιβάλ χωρών, από που είναι ο καθένας. Είναι μία όμορφη κοπέλα, με μία πολύ ωραία φωνή, με προσόντα, που έχει τις προδιαγραφές να πάει στην Eurovision. Έχει πολλά στοιχεία που θα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς σε ένα διεθνές φεστιβάλ. Είναι απλά τα πράγματα, απλά οι δημοσιογράφοι θέλανε να εστιάσουν κάπου.

Την συνέντευξη της Μπέσσυ Αργυράκη μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.