Μολδαβία: Το υποψήφιο κομμάτι των SunStroke Project για τη Eurovision 2023

Μολδαβία: Το υποψήφιο κομμάτι των SunStroke Project για τη Eurovision 2023

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Instagram του συγκροτήματος SunStroke Project, ανακοινώθηκε ότι κατέθεσαν υποψηφιότητα για τον εθνικό τελικό της χώρας. Το τραγούδι το οποίο κατέθεσαν ονομάζεται “Yummy Mommy” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Το συγκρότημα έχει εκπροσωπήσει δύο φορές της χώρα στο διαγωνισμό. Η πρώτη ήταν το 2010 με το τραγούδι “Run Away”, και η δεύτερη το 2017 με το τραγούδι “Hey mamma”. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2017 κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση του τελικού που αποτελεί μέχρι και σήμερα την καλύτερη θέση της χώρας στο διαγωνισμό ενώ στην συμμετοχή του 2010, μέχρι και σήμερα έχει δημιουργηθεί ένα meme που ονομάζεται “Epic Sax Guy“, όπου πρωταγωνιστής είναι ο σαξοφωνιστής του συγκροτήματος, δηλαδή ο Sergey Stepanov.

Αν και το συγκρότημα τις δύο προηγούμενες φορές διαγωνίστηκε ως Trio, φέτος αν επιλεχθούν, δεν θα γίνει κάτι ανάλογο. Από το 2019, λόγω έντονων διαφωνιών ο Anton Ragoza (βιολιστής) αποχώρησε από το συγκρότημα. Έτσι το συγκρότημα αποτελούν πλέον οι Sergei Yalovitsky στα φωνητικά και ο Sergey Stepanov στο σαξόφωνο.

Θέλατε να τους δείτε ξανά στη σκηνή της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.