Μολδαβία : Ακούστε την τελική μορφή του τραγουδιού των DoReDos για τον εθνικό τελικό!

Μολδαβία : Ακούστε την τελική μορφή του τραγουδιού των DoReDos για τον εθνικό τελικό!

Στις 24 Φεβρουαρίου 16 τραγούδια θα διαγωνισθούν στο O Melodie Pentru Europa 2018 για την εκπροσώπηση της Μολδαβίας στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ανάμεσα τους φυσικά και η συμμετοχή των DoReDos, Μy Lucky Day, που συνέθεσε ο Philipp Kirkorov για το δημοφιλές συγκρότημα, που είναι και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Οι DoReDos ηχογράφησαν μία νέα εκδοχή του τραγουδιού τους που θα είναι και η τελική, αυτή δηλαδή με την οποία θα διαγωνιστούν στο O Melodie Pentru Europa 2018 στις 24 Φεβρουαρίου στο Κισινάου.

Ακούστε το τραγούδι παρακάτω:

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία της Μολδαβίας στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που κερδίσει αρχικά τον εθνικό τελικό της χώρας;

7 σκέψεις για το “Μολδαβία : Ακούστε την τελική μορφή του τραγουδιού των DoReDos για τον εθνικό τελικό!

  1. Ουτε η αρχικη ουτε η τελικη εκδοχη δε μου αρεσει ιδιαιτερα….οκ,ευχαριστος ρυθμος-πιασαρικος ακομα-αλλα ως εκει! Εξακολουθει να ειναι σε γενικες γραμμες”φθηνο”.Το 2010 ισως να εμπαινε και 10αδα το 2018 δε ξερω αν θα φτασει στομ τελικο,αν και με τη καταληλη σκηνικη προσεγγιση(πχ hey mama!)μπορει να πλασαριστει σε μια καλουτσικη θεση…
    Παντως στην αρχικη εκδοση η αρχη του τραγουδιου μου φαινοταν πιο ενδιαφερουσα.

  2. To τραγούδι μοιάζει με συγχρονή βερσιόν των Army of Lovers και οι αγγλικοί στίχοι είναι αντίστοιχα κωμικοί. Παρόλα αυτά πρόκειται για απενοχοποιημένο eurotrash και οι Doredos είναι φατσούλες που περιμένω να το ανεβάσουν πολύ από άποψη σκηνικής παρουσίας.

    Η πρώτη «ένοχη» απόλαυση της χρονιάς. Χαλαρώνουμε και την απολαμβάνουμε 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.