Μαντώ: “Θα ξαναπήγαινα Eurovision με ένα τραγούδι που δεν είναι… Eurovision”

Μαντώ: “Θα ξαναπήγαινα Eurovision με ένα τραγούδι που δεν είναι… Eurovision”

Η Μαντώ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ποιος είναι πριωνιάτικα” με αφορμή το νέο της ολοκληρωμένο δίσκο. Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να βρεθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στη φετινή μας εκπρόσωπο, Αμάντα Γεωργιάδη.

“Το φετινό τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision το έχω ακούσει και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ ποιοτικό τραγούδι, έχει μια μελαγχολία και μου αρέσει το βάθος που διαθέτει. Εύχομαι να πάει καλά και πολύ πολύ καλή τύχη στην Αμάντα Γεωργιάδη”.

“Δεν έχω πρόβλημα να ξαναπάω στην Eurovision. Αν μου άρεσε το τραγούδι, γιατί όχι. Δεν θα άλλαζα τίποτα στην συμμετοχή μου γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάω με ένα τραγούδι που δεν είναι… Eurovision. Δεν πιστεύω στη συνταγή της Eurovision. Θα ξαναπήγαινα με μια πολύ καλή μπαλάντα όπως αυτή που πήγα. Μπορεί να έβαζα και το ίδιο φόρεμα, αφού έκανε εντύπωση” συμπλήρωσε η Μαντώ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.