Μαντώ: “Η θέση που πήραμε στην Eurovision δεν οφείλεται σε μένα και στο τραγούδι”

Μαντώ: “Η θέση που πήραμε στην Eurovision δεν οφείλεται σε μένα και στο τραγούδι”

Η Μαντώ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στη Μαρία Σοφιανού, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την Eurovision και τον νέο της δίσκο.

Θα ξανά πηγαίνατε στη Eurovision; Τι θα θέλατε να γίνει διαφορετικά;

Θα ξανά πήγαινα στη Eurovision, γιατί είναι μια φανταστική εμπειρία, ένα γεγονός που σε γεμίζει μόνο χαρά. Και τότε που πήγα, παρόλο που δεν πήραμε καλή θέση, πράγμα το οποίο φυσικά δεν οφείλεται ούτε σε εμένα, ούτε στο τραγούδι, καθώς όπως ξέρουμε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αυτό που με ενδιέφερε είναι ότι κέρδισα τις εντυπώσεις και ακόμα συζητιέται η συμμετοχή μου.

«Σκιές και χρώματα» το νέο σας τραγούδι, το οποίο περιέχεται στον νέο σας δίσκο «Βραδινές διαδρομές»

Μετά από αρκετά χρόνια, αποφάσισα να κάνω ένα ελληνικό άλμπουμ, καθώς ασχολούμουν κυρίως με την ξένη δισκογραφία, γιατί εκτός από τραγουδίστρια, η ιδιότητά μου σαν μουσικός και σαν συνθέτρια μου επέτρεψε να κάνω μια παράλληλη καριέρα, ειδικά στην Αμερική. Ωστόσο λόγω της πανδημίας, βρήκα τον χρόνο να ασχοληθώ ξανά με την εγχώρια δισκογραφία, κάτι που το ήθελα πολύ καιρό. Το άλμπουμ περιέχει δώδεκα νέα τραγούδια. Μουσική έγραψα στα περισσότερα μαζί με τον φίλο και μαέστρο τον Αντώνη Σκόκο και στίχους υπογράφω εγώ σε όλο το άλμπουμ. Το «Σκιές και χρώματα» είναι ένα τραγούδι το οποίο με αγγίζει πάρα πολύ βαθιά και με αντιπροσωπεύει 100% στο σήμερα. Πάει πολύ καλά, αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.