Μάλτα: Με την Emma Muscat και το “Out of Sight” στο Τορίνο

Μάλτα: Με την Emma Muscat και το “Out of Sight” στο Τορίνο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο τελικός της Μάλτας για την Eurovision 2022, MESC, με νικήτρια την Emma Muscat!

Η φετινή διαδικασία επιλογής της Μάλτας αποτελούταν από δύο σόους, έναν ημιτελικό και τον τελικό, όπου έλαβαν συνολικά μέρος 22 συμμετέχοντες. Από τον ημιτελικό προκρίθηκαν αρχικά 16 υποψήφιοι, ενώ στη συνέχεια άνοιξε και πάλι η ψηφοφορία για το κοινό, ώστε να επιλεγεί ακόμα έναν από αυτούς που δεν τα κατάφεραν. Έτσι λοιπόν, οι 17 αποψινοί υποψήφιοι, ήταν οι εξής:

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε την εκπρόσωπο του Αγίου Μαρίνου του 2018, Jessica Muscat, η οποία είναι Μαλτέζα, τον εκπρόσωπο της χώρας το 2014, Richard Edwards, την εκπρόσωπο στην JESC το 2009 Francesca Sciberras και την εκπρόσωπο της Μάλτας στην Junior Eurovision 2010, Nicole Azzopardi, με τους Δημήτρη Στάσο και Νεκτάριο Τυράκη να ανήκουν στη συνθετική ομάδα του τραγουδιού της.

Έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής, νικήτρια και εκπρόσωπος της χώρας στο Τορίνο αναδείχτηκε η Emma Muscat με το τραγούδι Out of Sight.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.