Μάλτα: Αποκλείστηκε ο Aidan από το MESC 2023

Μάλτα: Αποκλείστηκε ο Aidan από το MESC 2023

Το TVM ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι ο Aidan αποκλείστηκε από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Μάλτας για τη Eurovision 2023.

Ο Aidan έχει αποκλειστεί από την επιλογή της Μάλτας για την Eurovision 2023. Το TVM δεν αναφέρει ρητά τον λόγο για τον αποκλεισμό του τραγουδιού, φαίνεται όμως ότι έχει να κάνει με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό την προώθηση του τραγουδιού, κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Αυτή τη στιγμή ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας σχολιάζει:

Το PBS έχει ειδοποιηθεί από την ομάδα παραγωγής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Μάλτας ότι ο Aidan Cassar έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της συμμετοχής στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Μάλτας για τη Eurovision 2023 λόγω παραβίασης των Κανονισμών του Φεστιβάλ.

Ο Aidan είχε διαγωνιστεί στον πρώτο Προημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Μάλτας της Eurovision στις 14 Ιανουαρίου με το τραγούδι “Reġina“.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.