Λ. Γιώρκας για Eurovision: Ήθελα να βγω πρώτος – Το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν δεν ήταν το καλύτερο

Λ. Γιώρκας για Eurovision: Ήθελα να βγω πρώτος – Το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν δεν ήταν το καλύτερο

Ο εκπρόσωπός μας στην Eurovision 2011, Λούκας Γιώρκας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Όλα Γκουντ, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Watch My Dance, που χάρισε στην Ελλάδα την 7η θέση, αλλά και στον Δημήτρη Μητροπάνο.

Ήθελα να βγω πρώτος. Στεναχωρήθηκα. Θεωρώ το Αζερμπαϊτζάν που κέρδισε, δεν ήταν σίγουρα το καλύτερο τραγούδι της Eurovision τότε. Τότε δούλευα στην Ιερά Οδό με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα, και το αναφέρω αυτό γιατί ο Δημήτρης ο Μητροπάνος, που για μένα ήταν ένα πρότυπο, ήταν στις πρόβες και ήταν δίπλα εκεί, συζητούσαμε για την ερμηνεία, για το χορό, για το τι είναι ζεϊμπέκικο κλπ. Πλέον είναι από αυτά που βάζεις σε μια θυρίδα σε μια τράπεζα και το αφήνεις εκεί πέρα ως θησαυρό.

Εδώ και 2 εβδομάδες κυκλοφορεί από την Cobalt Music το νέο single του τραγουδιστή με τίτλο “Αν Μ’ Αγαπάς”, σε στίχους και μουσική του Φοίβου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.