Λιθουανία: 5 ακόμα Pabandom iš naujo! 2023 τραγούδια που κυκλοφόρησαν

Λιθουανία: 5 ακόμα Pabandom iš naujo! 2023 τραγούδια που κυκλοφόρησαν

Έντεκα από τα τραγούδια που διαγωνίζονται στο Pabandom iš naujo! 2023 έχουν πλέον κυκλοφορήσει με πέντε ακόμη τραγούδια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.

Τα τριάντα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο Pabandom iš naujo! 2023 συνεχίζουν να κυκλοφορούν πριν από την πρώτη εκπομπή αυτό το Σαββατοκύριακο. Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει έντεκα τραγούδια, κάντε κλικ στους τίτλους των τραγουδιών για να ακούσετε τις τελευταίες πέντε διαγωνιζόμενες συμμετοχές:

Τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν πιο πριν είναι:

Οι καλλιτέχνες μπορούν να δημοσιεύσουν τις συμμετοχές τους τη στιγμή της επιλογής τους πριν από την επιλογή της Λιθουανίας που θα ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου Pabandom iš naujo! 2023 θα αποτελείται από πέντε show: δύο heats, δύο ημιτελικοί και ένας τελικός. Το ημερολόγιο για την επιλογή έχει ως εξής:

  • Heat 1 – 21 Ιανουαρίου
  • Heat 2 – 28 Ιανουαρίου
  • 1ος Ημιτελικός –  4 Φεβρουαρίου
  • 2ος Ημιτελικός – 11 Φεβρουαρίου
  • Τελικός – 18 Φεβρουαρίου

Η Monika Liu τερμάτισε στη δέκατη τέταρτη θέση στον τελικό της Eurovision 2022 με το τραγούδι της «Sentimentai» σημειώνοντας συνολικά 128 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=BVqSTVJhD44&ab_channel=EurovisionSongContest

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.