Κύπρος: Αποσπάσματα από τις πρόβες της Τάμτα για την καρτ ποσταλ – Συνέντευξη της Τάμτα στην Ισραηλινή τηλεόραση

Κύπρος: Αποσπάσματα από τις πρόβες της Τάμτα για την καρτ ποσταλ – Συνέντευξη της Τάμτα στην Ισραηλινή τηλεόραση

Στο Ισραήλ βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Τάμτα, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2019 με το τραγούδι Replay, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για την postcard που θα παρουσιαστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πριν την εμφάνιση της Ταμτα στην σκηνή της Eurovision.

Τα γυρίσματα έγιναν στην πόλη Eliat και ήταν μέρος του concept ονομάζεται Dancing Israel όπου οι 41 φετινοί συμμετέχοντες θα χορεύουν μαζί με ομάδα χορευτών σε διάφορα σημεία του Ισραήλ, ώστε να αναδειχτούν τα μνημεία και οι ήχοι της διοργανώτριας χώρας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από τις πρόβες.

https://twitter.com/i/status/1105107526872375298

Στην συνέχεια η Τάμτα έδωσε συνέντευξη στην παρουσιάστρια της Ισραηλινής δημόσιας τηλεόρασης ΚΑΝ, Shani Nachshony Zintchenko. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη δήλωσε τα εξής:

Δεν νιώθω πίεση λόγω της δεύτερης θέσης της Ελένης, θέλω μόνο να πάω και να το απολαύσω. Το τραγούδι μου είναι pop και δεν νομίζω ότι κάθε τραγούδι πρέπει να έχει κάποιο μήνυμα ή σημασία. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν πολλά τέτοια τραγούδια κι εγώ θα είμαι εκείνη που θα σας διασκεδάσω.

Δεν πιστεύω ότι το τραγούδι σαν μελωδία έχει σχέση με το Fuego αλλά κι αν είχε είμαι χαρούμενη γιατί είναι υπέροχο τραγούδι και νιώθω μια χαρά με αυτό.

Θεωρώ ότι σαν γυναίκα έχω πολλά να πω κι ίσως να είμαι έμπνευση για κάποιους ανθρώπους.

Για εμένα η Ελλάδα κι η Κύπρος είναι το ίδιο και πιστεύω ότι η Ελλάδα κι η Γεωργία θα με στηρίξουν. Νομίζω ότι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Γεωργία και το Ισραήλ είμαστε πολύ κοντά. Θερμοί κι θορυβώδεις άνθρωποι και νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου.

Πηγή: Infecyprus.com

2 σκέψεις για το “Κύπρος: Αποσπάσματα από τις πρόβες της Τάμτα για την καρτ ποσταλ – Συνέντευξη της Τάμτα στην Ισραηλινή τηλεόραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.