“Κακά τα Ψέμματα” ..για τον Αλέξανδρο Χούντα

“Κακά τα Ψέμματα” ..για τον Αλέξανδρο Χούντα

Ο πολυτάλαντος Αλέξανδρος Χούντας ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη “Eurovision Junior 2005″ ξεκινά κάτι νέο και …”κακά τα ψέμματα” είναι άξιο λόγου και αναφοράς.
Την πρώτη της επίσημη, στις 12 Ιανουαρίου, κάνει η παράσταση «Κακά τα ψέματα» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου, που δοκιμάζει για ακόμα μια φορά να μας εκπλήξει με τη πένα αλλά και με τη σκηνοθετική του ικανότητα.
Το έργο ανεβαίνει στο θέατρο Eliart με τον γνωστό σε όλους μας “Μάκη” απο τη τηλεοπτική σειρά ιδιωτικού καναλιού ¨Ευτυχισμένοι μαζί¨τον Τάσο Γιαννόπουλο ενώ στην παράσταση εκτός από τον Αλέξανδρο συμμετέχουν και οι: Μαρία Γκάγκωση, Μαρία Νάκου και Διονύση Στραβοράβδης στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Πρόκειται για μια κωμωδία με κεντρικό ήρωα το Στράτο και πολλά ακόμη πρόσωπα, που εναλλάσσονται και γίνονται θύματα της ειλικρίνειας του, ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να πει ψέμματα. Λέει πάντα την αλήθεια.
Φαινομενικά αυτό είναι προτέρημα, όμως η ζωή,του απέδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι πάντα έτοιμοι να την ακούσουν. Βιώνει ξανά χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής του και έρχεται αντιμέτωπος με πρόσωπα και προσωπικότητες που τον στοιχειώνουν και τον οδηγούν σε εφιάλτες.
Καλή επιτυχία Αλέξανδρε.”¨΄Τώρα είναι η σειρά σου”

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Χούντας

Σκηνικά-Κοστούμια: Μάρθα Χαραλαμπίδου
Μουσική εκτέλεση (βιόλα): Ηλίας Σδούκος
Φωτογραφία-Επιμέλεια ήχου: Σπύρος Χούντας
Φωτισμοί: Θανάσης Ρουμελιώτης

Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15
Θέατρο Eliart (Κωνσταντινουπόλεως 127,Βοτανικός Τηλ.: 210- 3477677)
Διάρκεια: 75’
Τιμές εισιτηρίων:
12 ευρώ (κανονικό) , 10 ευρώ (φοιτητικό) , 8 ευρώ (ανέργων)

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.