Ισραήλ: Το τραγούδι “Home” θα ερμηνεύσει ο Kobi Marimi στο Τελ Αβίβ

Ισραήλ: Το τραγούδι “Home” θα ερμηνεύσει ο Kobi Marimi στο Τελ Αβίβ

Αποκαλύφθηκε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων της Ισραηλινής τηλεόρασης ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίοι ο Kobi Marimi θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision που θα διοργανωθεί στην χώρα του. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Home”, το οποίο θα είναι μια συγκινητική μπαλάντα σε σύνθεση των Ohad Shragai και Inbar Vaizman. Το τραγούδι θα αποκαλυφθεί στις 10 Μαρτίου, κατά την διάρκεια των τηλεοπτικών βραβείων του Ισραήλ, όπου ο Kobi θα τραγουδήσει την συμμετοχή του ζωντανά.

Kobi Marimi είναι 27 χρονών ηθοποιός και τραγουδιστής, και επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision μετά από την νίκη του στο Talent show HaKokhav HaBa, το οποίο διεξήχθη για 6η χρονιά φέτος μέσω αυτού επιλέγεται ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στην Eurovision από το 2015 μέχρι σήμερα.

 

Το Ισραήλ συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 1973 και μετράει 4 νίκες στον διαγωνισμό (1978 –  Izhar Cohen & the Alphabeta – “A-Ba-Ni-Bi” , 1979 – Gali Atari & Milk and Honey  “Hallelujah“, 1998 – Dana International – “Diva“, 2018 – Netta – “Toy”). Φέτος θα είναι η τρίτη φορά που το Ισραήλ θα διοργανώσει την Eurovision και η πρώτη στο Τελ Αβίβ, καθώς οι προηγούμενες 2 διοργανώσεις είχαν γίνει στην Ιερουσαλήμ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.