Ισραήλ: Τα αποτελέσματα του 6ου και του 7ου show του “The Next Star 2020”

Ισραήλ: Τα αποτελέσματα του 6ου και του 7ου show του “The Next Star 2020”

Και για το 2020, το Ισραήλ θα επιλέξει τον εκπρόσωπό του για την Eurovision μέσω του μουσικού talent show, The Next Star. Οι auditions ξεκίνησαν να προβάλλονται από τις 20 Νοεμβρίου, ενώ μέχρι τώρα έχουμε παρακολουθήσει 7 επεισόδια.

Οι διαγωνιζόμενοι ερμηνεύουν από ένα τραγούδι της επιλογής τους, ευελπιστώντας να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 70% των θετικών ψήφων του κοινού που βρίσκεται στο στούντιο, αλλά και της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από τους Static & Ben-El TavoriKeren PelesShiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky, ενώ την θέση του αποχωρήσαντα Harel Skaat (ESC Ισραήλ 2010) πήρε ο τραγουδιστής Itay Levy. Επίσης, οι παρουσιαστές του διαγωνισμού, Assi Azar και Rotem Sela, έχουν και αυτοί την δυνατότητα να “σώσουν” κάποιους υποψήφιους που δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες ψήφους κοινού και επιτροπής.

Οι συμμετέχοντες του έκτου και του έβδομου επεισοδίου που κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του The Next Star, είναι οι εξής:

Shira Gavrielov (91%)

Dave Spector (58% – πρόκριση από τους παρουσιαστές)

Itzik Shamli (81%)

Daniel Ben-Haim (81%)

Or Adi (77%)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.