Ισραήλ: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Kobi Marimi

Ισραήλ: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Kobi Marimi

Μετά τις εννιά χώρες του β’ημιτελικού και το διάλλειμμα ακολουθεί η πρόβα της διργανώτριας χώρας, του Ισραήλ. Στην σκηνή ανεβαίνει ο φετινός νικητής του Rising Star, Kobi Marimi για να κάνει την πρώτη  πρόβα της συμμετοχής του “Home”.

Η σκηνική παρουσία

O Ισραηλινός εκπρόσωπος εμφανίζεται αρχικά μόνος στην σκηνής φορώντας ένα μαύρο κουστούμι. Το τραγούδι ξεκινά με ένα κοντινό πλάνο πάνω του, σε πιο σκοτεινό φωτισμό και στο φόντο έχουν τοποθετηθεί σε δύο σειρές τεράστια παραλληλόγραμμα φωτισμένα περιμετρικά, ενώ μετά το πρώτο κουπλέ εμφανίζονται στις LED οθόνες πάνω τους εικόνες του ίδιου.

Στην συνέχεια βγαίνουν πίσω από τα παραλληλόγραμμα σχήματα για να τον συνοδέψουν  τα φωνητικά , δύο άντρες τραγουδιστές και δύο γυναίκες.

Israel 2019 first rehearsal

Σε κάποια φάση ο καλλιτέχνης αφήνει το κεντρικό τμήμα της σκηνής ενώ στο φόντο πέφτει χρυσή βροχή από φωτιά και τελειώνει το τραγούδι του στην δεύτερη γέφυρα μπροστά απ’την κυρίως σκηνή.

Φωνητικά πολύ καλός διεκπεραιώνει το κομμάτι αψογα δίχως ουσιαστικά προβλήματα.

Δείτε το βίντεο της πρώτη πρόβας του Ισραήλ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.