Ισραήλ: Ανακοινώθηκαν τα 3 τραγούδια του τελικού για την Eden Alene

Ισραήλ: Ανακοινώθηκαν τα 3 τραγούδια του τελικού για την Eden Alene

Σήμερα, η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, KAN, ανακοίνωσε τα 3 τραγούδια του τελικού γύρου της εθνικής επιλογής της χώρας για την Eurovision 2021, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό.

Εδώ και κάποιες μέρες, έχει λήξει η online ψηφοφορία, όπου το κοινό είχε την δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, ανάμεσα των 9 που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα του Ισραήλ. Από αυτή την ψηφοφορία, τα δύο τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους και ένα τρίτο που επέλεξε μια κριτική επιτροπή, θα διαγωνιστούν στην τελική φάση της διαδικασίας επιλογής. Ακολουθούν τα τραγούδια της τελικής φάσης:

Σήμερα, εκτός από την αποκάλυψη των τριών τραγουδιών του τελικού, άνοιξε και πάλι η online ψηφοφορία, όπου θα κρίνει την συμμετοχή της Eden Alene στην Eurovision 2021. Στις 25 Ιανουαρίου, μέσα από την ειδική εκπομπή “Our Song For Eurovision”, θα αποκαλυφθεί το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Eden το Ισραήλ στο Ρότερνταμ.

Μία σκέψη στο “Ισραήλ: Ανακοινώθηκαν τα 3 τραγούδια του τελικού για την Eden Alene

  1. 🙁
    Τι κρίμα!
    Για να είμαι ειλικρινής όμως είχα χαμηλές προσδοκίες γιατί ούτε το περσινό της μου άρεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.