Ισπανία: Ποιες πόλεις διεκδικούν την διοργάνωση της Eurovision 2023 σε περίπτωση νίκης της Chanel;

Ισπανία: Ποιες πόλεις διεκδικούν την διοργάνωση της Eurovision 2023 σε περίπτωση νίκης της Chanel;

H εκπρόσωπος της Ισπανίας στην Eurovision 2022, Chanel είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό, και να φέρει στην Ισπανία το 3ο βραβείο της στον διαγωνισμό, το πρώτο μετά το 1969!

Παραμονή του μεγάλου τελικού του 660υ διαγωνισμού της Eurovision ήδη 4 πόλεις της Ισπανίας εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να διοργανώσουν την Eurovision 2023. Την αρχή την έκανε η Βαλένθια, ενώ ακολούθησε η πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, η μοναδική Ισπανική πόλη που διοργάνωσε ποτέ Eurovision, το μακρινό 1969. Η αντιδήμαρχος Μαδρίτης Begoña Villacís δήλωσε τα εξής:

Θέλω να κερδίσει η Chanel και να φέρει τον διαγωνισμό στην πρωτεύουσα. Πολύ όμορφα πράγματα συμβαίνουν στη Μαδρίτη και το μόνο που λείπει είναι αυτός ο διαγωνισμός. Αξίζουμε να είμαστε η διοργανώτρια πόλη και είμαστε οι πιο ικανοί να το κάνουμε. Έχουμε πολύ καλή υποδομή για να φιλοξενήσουμε τον διαγωνισμό.

Η Μαδρίτη είναι μια φιλόξενη πόλη. Από όπου κι αν προέρχεστε, μπορείτε να έρθετε εδώ και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Η Μαδρίτη είναι μια πόλη που καλωσόρισε τη Chanel και όλες τις Chanel του κόσμου.

Άλλες δύο πόλεις ακολούθησαν δηλώνοντας τον ενδιαφέρον τους για την διοργάνωση του επόμενου διαγωνισμού. Αρχικά το Λας Πάλμας, η πρωτεύουσα των Κανάριων Νησιών στον Ατλαντικό Ωκεανό, που αν επιλεγεί, θα γίνει η δυτικότερη πόλη που έχει διοργανώσει ποτέ την Eurovision. Ο δήμαρχος της πόλης Augusto Hidalgo δήλωσε τα εξής:

Τα Κανάρια είναι μια περιοχή που αγαπά τον πολιτισμό και τη μουσική. Αν είμαστε αρκετά τυχεροί
και η Chanel Terrero κερδίσει την Eurovision, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το Las Palmas de Gran Canaria την πόλη που θα διοργανώσει για την επόμενη έκδοση του φεστιβάλ της Eurovision. Καλή επιτυχία, Chanel.

Τέλος έχουμε την πρωτεύουσα της Καταλονίας, την Βαρκελώνη όπου μεγάλωσε η Chanel να διεκδικεί τον διαγωνισμό. Ο αναπληρωτής δήμαρχος της Βαρκελώνης δήλωσε τα εξής: “Η Chanel έχει μια σχέση με τη Βαρκελώνη και την Καταλονία που όλοι γνωρίζουν”. Είναι απολύτως πιθανό να προτείνουμε την υποψηφιότητα της πόλης μας. Ενώ πρότεινε το  Palau Sant Jordi ως πιθανό χώρο διοργάνωσης.

Η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας μάλιστα, RTVE μάλιστα δήλωσε πως σε περίπτωση που η Ουκρανία διεκδικήσει τον διαγωνισμό και δεν μπορέσει να το φιλοξενήσει, δήλωσε πρόθυμη να αναλάβει την διοργάνωσε σε αυτή την περίπτωση. Η Ισπανία μάλιστα δεν είναι η μόνη χώρα που προσφέρεται να διοργανώσει την επόμενη Eurovision σε περίπτωση νίκης της Ουκρανία. Το ίδιο θα έκανε και η Σουηδία, το ίδιο θα πράξει και η Ισλανδία σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Μία σκέψη στο “Ισπανία: Ποιες πόλεις διεκδικούν την διοργάνωση της Eurovision 2023 σε περίπτωση νίκης της Chanel;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.