Ισπανία: Με τον Levi Díaz στη Junior Eurovision 2021

Ισπανία: Με τον Levi Díaz στη Junior Eurovision 2021

H δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας RTVE, ανακοίνωσε ότι ο 13χρονος Levi Díaz θα είναι ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Junior Eurovision 2021.

Ο Levi ,πρόσφατα κέρδισε την 6η σεζόν του La Voz Kids, με την επιλογή του για τον πανευρωπαϊκό παιδικό διαγωνισμό τραγουδιού να γίνεται εσωτερικά. Μέρος του βραβείου του, ήταν και η συμφωνία που υπέγραψε με τη δισκογραφική εταιρία Universal Music Spain. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει μουσική με καθηγητή φωνητικής τον Miguel Manzo, παράλληλα με το σχολείο.

Αν και ορίζει το μουσικό του στυλ ως «μοντέρνο ποπ», το είδωλό του είναι ο Φρανκ Σινάτρα. Δήλωσε επίσης πως η Rosalía είναι μία από τις αγαπημένες του καλλιτέχνες, ενώ το Toy της Netta είναι το τραγούδι που άκουσε περισσότερο από άλλα της Eurovision.

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ο τίτλος ή το στυλ του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στην Junior Eurovision που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο. H συμμετοχή της Ισπανίας αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Levi στο La Voz Kids:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.