Η Zara Larsson καλεσμένη στον τελικό του Melodifestivalen

Η Zara Larsson καλεσμένη στον τελικό του Melodifestivalen

Ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας SVT, ανακοίνωσε ότι καλεσμένη στον τελικό του Melodifestivalen, στις 11 Μαρτίου, θα είναι η τραγουδίστρια Zara Larsson.

Η εμφάνισή της αυτή πέφτει μόλις 1 εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ So Good, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να πάρουν μια γεύση από τα νέα της τραγούδια.

Η 19χρονη Σουηδή τραγουδίστρια, τα τραγούδια της οποίας έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, όπως το Lush Life, το I Would Like και το Never Forget You, κατάφερε πολλές φορές να βρεθεί ψηλά στα charts όλου του κόσμου. Επίσης έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με τον David Guetta, τον Tinie Tempah και τον MNEK. Μόλις προχθές είχε την τιμή να βραβευτεί ως καλλιτέχνης της χρονιάς στα Swedish Grammis awards.

Και ενώ καλεσμένη του εθνικού τελικού θα είναι η Zara Larsson, στο σόου της δεύτερης ευκαιρίας αυτό το Σάββατο καλεσμένος θα είναι ο κωμικός Daniel Norberg, ο οποίος έγινε γνωστότερος μέσα από παρωδίες του για το Melodifestivalen. Τα βίντεό του στο στο youtube έχουν φτάσει μέχρι και τις 6 εκατομμύρια προβολές. Στο σόου του Σαββάτου θα τον δούμε να εκτελεί ζωντανά παρωδίες των συμμετοχών της δεύτερης ευκαιρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.