Η Darya Antonyuk Το Νέο Φαβορί Να Εκπροσωπήσει Την Ρωσία Στο Κίεβο

Η Darya Antonyuk Το Νέο Φαβορί Να Εκπροσωπήσει Την Ρωσία Στο Κίεβο

Η Darya Antonyuk, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η καλλιτέχνιδα που φαίνεται ότι προτιμάει το Channel One της Ρωσίας να εκπροσωπήσει την χώρα της στον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision τον Μάιο.

Η Darya είναι 21 χρονών και είναι η τελευταία νικήτρια του Golos, δηλαδή του ρωσικού Voice. Αυτό το διάστημα κάνει περιοδεία στην Ρωσία ως μέρος του tour που οφείλουν να κάνουν συμμετέχοντες του Golos και έχει δηλώσει ότι δεν γνωρίζει τίποτα σε σχέση με το αν έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση από το Channel One για να διαγωνιστεί στην Eurovision.

Είναι η πέμπτη χρονιά κατά σειρά που το Channel One κάνει εσωτερική επιλογή τόσο για τον τραγουδιστή όσο και για το τραγούδι που θα συμμετέχει στην Eurovision. Αν τελικά η Darya επιλεγεί να εκπροσωπήσει την Ρωσία στο Κίεβο, θα είναι η δεύτερη νικήτρια του Golos που θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό. Το 2013 στην πρώτη σεζόν του Golos νικήτρια αναδείχθηκε η Dina Garipova, που τελικά εκπροσώπησε την Ρωσία στο Malmo με το What If κατακτώντας την 5η θέση.

Από τις αρχές Ιανουαρίου, υπάρχει έντονη φημολογία για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ρωσία τελικά στο Κίεβο. Αυτό ξεκίνησε με αναφορές που έγιναν σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Aleksander Panayotov είναι αυτός που έχει επιλεγεί να εκπροσωπήσει την χώρα του. Φήμες τις οποίες αργότερα αρνήθηκε ο αρχηγός της εθνικής επιλογής. Έκτοτε υπάρχει μια πλειάδα ονομάτων από τον ρωσικό Τύπο που πιθανολογείται ότι θα εκπροσωπήσουν την Ρωσία, με το Channel One να αναφέρει επανειλημμένως ότι έχουν περιθώριο ως τις 11 Μαρτίου για να ανακοινώσουν την συμμετοχή τους για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Εμείς θα ευχηθούμε να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή καθώς φαίνεται ότι η Ρωσία θέλει πολύ την νίκη και δη μέσα στο Κίεβο. Άλλωστε και τις δυο προηγούμενες χρονιές η χώρα στόχευε και πέτυχε πολύ καλά αποτελέσματα με αποκορύφωμα την περσινή συμμετοχή με τον Sergey Lazarev και το “Υοu are the only one”, που βγήκε πρώτο στο televoting.

Η Ρωσία έκανε το ντεμπούτο της στην Eurovision το 1994 και είναι από τις πιο πετυχημένες χώρες στον διαγωνισμό. Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 η χώρα έχει ένα σερί πολύ καλών αποτελεσμάτων κατακτώντας μάλιστα το 2008 την πολυπόθητη νίκη με τον Dima Bilan και το Believe στο Βελιγράδι. Πέρυσι οι επιτροπές δεν ευνόησαν την συμμετοχή του Sergey Lazarev και τερμάτισε τρίτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.