Η Λία Βίσση “διδάσκει” το Victor/Victoria

Η Λία Βίσση “διδάσκει” το Victor/Victoria

Η Λία Βίσση,(εκπρόσωπος Κύπρου 1985 “Το καταλαβα αργά”) μετά τη διδασκαλία για εφέτος στους συντελεστές της μουσικής παράστασης του μιούζικαλ “Nine”- που η Έλενα Παπαρίζου έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως ¨ηθοποιός”-αναλαμβάνει και τη μουσική διδασκαλία στο επίσης επιτυχημένο και διάσημο μιούζικαλ όλων των εποχών “Victor/Victoria” που ανεβαίνει επίσης στο Θέατρο Πάνθεον υπό την σκηνοθετική ματιά του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και με την Εβελίνα Παπούλια στον πρωταγωνιστικό ρόλο της πάμφτωχης σοπράνο Βικτόρια Γκραντ που μεταμφιέζεται σε ομοφυλόφιλο άντρα και θριαμβεύει στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού ως κόμης Βίκτορ Γκραζίσκι.
Στον κινηματογράφο το μιούζικαλ έγινε διάσημο από την ερμηνεία της Τζούλι Άντριους και του Τζέιμς Γκάρνερ, κερδίζοντας μια υποψηφιότητα στα Βραβεία Τόνι και βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 1982, ενώ στο ελληνικό κοινό μας συστήθηκε από την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1983 με την ίδια, τον Βλάση Μπονάτσο και τον Ηλία Λογοθέτη,ενώ η παράσταση ανέβηκε και 20 χρόνια αργότερα (2003) από την Μιμή Ντενίση και τον Απόστολο Γκλέτσο.
Στη φετινή παράσταση πρωταγωνιστούν οι:Γιάννης Ζουγανέλης,Γιάννης Στάνκογλου και η Θεοδώρα Τζήμου,ενώ μαζί τους είναι και οι Δημήτρης Φραγκιόγλου,Παναγιώτης Μαλικούρτης,Ευγένιος Bulli κλπ.
Απόδοση κειμένου-απόδοση στίχων: Μυρτώ Κοντοβά, Ενορχήστρωση Διεύθυνση Ορχήστρας Αλέξιος Πρίφτης Χορογραφίες Chali Jennings.
Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=KZJj3Xscl4w

https://www.youtube.com/watch?v=7xjTU4uAqWQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.