Η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποκαλύπτει πως η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί Eurovision

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποκαλύπτει πως η βασιλική οικογένεια παρακολουθεί Eurovision

Ο Sam Ryder, ανέφερε ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ και η βρετανική βασιλική οικογένεια παρακολούθησαν την Eurovision 2022.

Ο Sam, ο οποίος ήρθε δεύτερος, αποκάλυψε ότι γνώρισε την Κέιτ και την πριγκίπισσα Βεατρίκη μετά την εμφάνισή του στο πάρτι στο Παλάτι για τους εορτασμούς του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας.

Είναι τόσο ευγενική και είπε ότι η βασιλική οικογένεια με στήριζε για λίγο καιρό και σε όλη τη Eurovision

Είπε μιλώντας για την Κέιτ, προτού προσθέσει ότι η Μπεατρίς “ήταν τόσο όμορφη, ενθαρρυντική και υποστηρικτική και απλά γενναιόδωρη με την καλοσύνη της“.

Αυτό που έχω συγκεντρώσει είναι ότι πολλά από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν δει τη Eurovision και υποστήριζαν το τραγούδι μου από το σπίτι, πράγμα που σημαίνει πολλά

Ο Sam μοιράστηκε τότε ότι η εμπειρία “ήταν απίστευτη και ήταν τόσο εμπνευσμένο να λαμβάνω την ενθάρρυνση από τη βασιλική οικογένεια επειδή υποστηρίζουν παρόμοια θέματα που γιορτάζει και η Eurovision, όπως η ενότητα, η ενότητα και η αλληλεγγύη“.

Ο τραγουδιστής από το Έσσεξ, ο οποίος έγινε δημοφιλής κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας καραντίνας με τα εντυπωσιακά φωνητικά του, ξεσήκωσε την Ευρώπη με την επική του ερμηνεία κατά τη διάρκεια του ετήσιου διαγωνισμού, σημειώνοντας 466 πόντους για την πατρίδα του.

Θυμίζουμε ότι ο Sam έδωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο το καλύτερο αποτέλεσμα εδώ και 20 χρόνια. Η τελευταία νίκη που είδε η χώρα ήταν το 1997 με το τραγούδι “Love Shine a Light” των Katrina and the Waves.

https://www.youtube.com/watch?v=RZ0hqX_92zI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.