Ηνωμένο Βασίλειο: Η Jessie J στην κορυφή της λίστας για την εκπροσώπηση της χώρας το 2022

Ηνωμένο Βασίλειο: Η Jessie J στην κορυφή της λίστας για την εκπροσώπηση της χώρας το 2022

Έπειτα από τα απογοητευτικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών για το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision, το BBC στρέφεται πλέον σε πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, οι παραγωγοί του BBC πιστεύουν ότι η Jessie J (Price Tag, Domino), θα ήταν τέλεια, καθώς έχει ένα τεράστιο κοινό στην Ευρώπη. Η Jessie J έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια single και 3 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. Υπήρξε επίσης coatch στο The Voice, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στην Αυστραλία.

Μια ανώνυμη πηγή, αναφέρει στη The Sun:

“Η ομάδα παραγωγής θέλει απεγνωσμένα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά το φετινό κακό αποτέλεσμα και προσπαθεί να δελεάσει την κορυφαία και ταλαντούχα τραγουδίστρια με υποσχέσεις για προσοδοφόρες πωλήσεις δίσκων και διεθνή έκθεση. Είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στον ανταγωνισμό και πιστεύουν ότι η Jessie J θα ήταν τέλεια. Έχει τεράστια απήχηση στην Ευρώπη.”

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε την Παρασκευή το νέο της single με τίτλο “I Want Love”, ενώ έπειτα από 2 ημέρες κυκλοφορίας, το τραγούδι βρίσκεται ήδη στο iTunes top 40 8 χωρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.