Εσθονία: Η σειρά εμφάνισης του τελικού του Eesti Laul 2023

Εσθονία: Η σειρά εμφάνισης του τελικού του Eesti Laul 2023

Αποκαλύφθηκε η σειρά εμφάνισης του μεγάλου τελικού του Eesti Laul 2023. Ο νικητής του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Ταλίν θα εκπροσωπήσει την Εσθονία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Η σειρά εμφάνισης έχει ως εξής:

  1. Meelik– “Tuju
  2. Inger – “Awaiting You
  3. Janek – “House of Glass
  4. Elysa – “Bad Philosophy
  5. m els – “So Good At What You Do
  6. Bedwetters – “Monsters
  7. Andreas Poom – “Why Do You Love Me
  8. Alika – “Bridges
  9. Anett and Fredi – “You Need to Move On
  10. Ollie – “Venom
  11. Mia – “Üks samm korraga
  12. Sissi – “Lighthouse

Οι δύο ημιτελικοί πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με 4 από τον καθένα να προκρίνονται απευθείας μετά τον πρώτο γύρο ψηφοφορίας. Ένας πέμπτος σε κάθε ημιτελικό προκρίθηκε μετά από δεύτερο γύρο τηλεψηφοφορίας. Άλλοι δύο, η Elysa και η Mia, προκρίθηκαν στον τελικό ως Wildcards.

Ο μεγάλος τελικός του Eesti Laul θα παρουσιαστεί από τους Tõnis Niinemets και Grete Kuld στο Tondiraba Ice Hall στην πρωτεύουσα Ταλίν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Αρκετοί καλεσμένοι θα εμφανιστούν στον μεγάλο τελικό, συμπεριλαμβανομένου του περσινού νικητή Stefan.

Ένας πρώτος γύρος ψηφοφορίας, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα μιας κριτικής επιτροπής και τηλεψηφοφορίας θα επιλέξει τους 3 πρώτους για το Super Final. Από εκεί, η συμμετοχή της Εσθονίας για την Eurovision θα επιλεγεί αποκλειστικά με ψηφοφορία του κοινού.

Ποιος λέτε να εκπροσωπήσει την Εσθονία στην Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.