Ελλάδα 2017: Δείτε το video clip του υποψήφιου τραγουδιού της Demy “This is love”.

Ελλάδα 2017: Δείτε το video clip του υποψήφιου τραγουδιού της Demy “This is love”.

Κι ενώ περιμέναμε να έρθει η 6η Μαρτίου για να ακούσουμε και να ψηφίσουμε τα τρία υποψήφια τραγούδια που γράφτηκαν για την Demy, που θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο στο Κίεβο, μόλις πριν λίγο διέρρευσε το ένα με τίτλο This is love. Ωστόσο, λίγοι ήταν αυτοί οι οποίο μπορέσανε να ακούσουνε το τραγούδι καθώς το βίντεο διαγράφτηκε από το Youtube στης 9:30 μετά από παρέμβαση της ΕΡΤ.

UPDATE

Η διαρροή τελικά που έγινε φαίνεται πως ήταν καθοριστική, αφού ήδη το βίντεο κλιπ ξεπροβάλει σε διάφορες πλατφόρμες. Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ εδώ.

http://www.dailymotion.com/video/x5do5no_demy-this-is-love-eurovision-greece-2017_music

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρία τραγούδια που θα διαγωνισθούν την Δευτέρα που μας έρχεται, είναι τα εξής:

Angels
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea.

This is love
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.

When the morning comes around
Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.
Στίχοι: John Ballard.

5 σκέψεις για το “Ελλάδα 2017: Δείτε το video clip του υποψήφιου τραγουδιού της Demy “This is love”.

  1. Μάλλον μας δουλεύουν!! Μπορεί να μην είναι τυχαίο που διέρρευσε το κομμάτι που αρέσει περισσότερο στην ίδια την Demy και των δημιουργών. Θεωρώ για να είναι δίκαιο πρέπει να αναγκαστεί η ΕΡΤ είτε να βγάλει στην δημοσιότητα και τα άλλα 2 τραγούδια, είτε να αποσυρθεί από τον Ελληνικό Τελικό το τραγούδι λόγω πρόωρης διέρρευσής του, διότι έχει το πλεονέκτημα ότι έχει ακουστεί πολλές φορές.

  2. Δεν με ενθουσιάζει καθόλου όσες φορές και να το ακούσω!! Περιμένω τα άλλα δυο να με πείσουν!! Θεωρώ για να είναι δίκαιο πρέπει να αναγκαστεί η ΕΡΤ είτε να βγάλει στην δημοσιότητα και τα άλλα 2 τραγούδια, είτε να αποσυρθεί από τον Ελληνικό Τελικό το τραγούδι λόγω πρόωρης διέρρευσής του, διότι έχει το πλεονέκτημα ότι έχει ακουστεί πολλές φορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.