Ελλάδα: Τα πρώτα πλάνα από την συνάντηση της Αμάντα Γεωργιάδη με τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα

Ελλάδα: Τα πρώτα πλάνα από την συνάντηση της Αμάντα Γεωργιάδη με τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ,  Love It, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου προβλήθηκαν για πρώτη φορά πλάνα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ με την Αμάντα Γεωργιάδη να συνομιλεί με παλαιότερους εκπροσώπους της Ελλάδας στην Eurovision.

Στα συγκεκριμένα πλάνα η Αμάντα συνομιλεί με την Καλομοίρα αλλά και τον Σάκη Ρουβά, οι οποίοι ανακαλούν μνήμες από τις συμμετοχές τους στην Eurovision, ενώ παράλληλα της δίνουν συμβουλές. Έπειτα η Αμάντα ερμηνεύει τις συμμετοχές του Σάκη Ρουβά και της Καλομοίρας σε ντουέτο με αυτούς με συνοδεία ακουστικής κιθάρας.

Η εκπομπή της Αμάντας με τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 το προσεχές Σάββατο 30 Απριλίου, ενώ την Κυριακή 1η Μαΐου θα προβληθεί η η αντίστοιχη εκπομπή με την Τάμτα και την Ευρυδίκη. Την επόμενη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο 7 με 8 Μαΐου θα προβληθούν οι εκπομπές στις οποίες η Αμάντα συναντάει την Έλενα Παπαρίζου, την Ελπίδα, την Στεφανία και την Demy.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.