Ελλάδα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις προς την ΕΡΤ για την επιτροπή κοινού

Ελλάδα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις προς την ΕΡΤ για την επιτροπή κοινού

Όπως έγινε γνωστό από χθες, η ΕΡΤ ξεκίνησε σήμερα την διαδικασία την διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή στην επιτροπή κοινού που θα επιλέξει κατά 50,6% την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση μπορούν να το κάνουν μέχρι το Σάββατο στις 10.00 στον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλο τον κόσμο με εξαίρεση α) όσους είναι ανήλικοι β) τους εργαζόμενους της ΕΡΤ γ) Όσους εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο στις φετινές υποψήφιες συμμετοχές και τους συγγενείς Α και Β βαθμού των υποψηφίων ερμηνευτών αλλά και δημιουργών των φετινών υποψηφιοτήτων. Όσοι δεν μένουν στην Αθήνα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά θα πρέπει να μεταβούν με δικά τους μέσα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ όταν κληθούν. Όσοι κάνουν αίτηση θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, τα οποία θα πρέπει να είναι αληθή, ενώ απαγορεύεται όποιος κληθεί να διαρρεύσει κάτι σχετικό με τις συμμετοχές ή τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε.

Θυμίζουμε πως η επιτροπή θα αποτελείται από 70 μέλη, συγκεκριμένα:  25 μέλη από την ηλικιακή κατηγορία 18-24 ετών, 20 μέλη από την ηλικιακή κατηγορία 25-34, 15 μέλη από την ηλικιακή κατηγορία 35-44 και 10 μέλη από την ηλικιακή κατηγορία 45+.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.