Ελλάδα: Απολαύστε την ακουστική εκδοχή του Die Together από την Amanda Tennfjord

Ελλάδα: Απολαύστε την ακουστική εκδοχή του Die Together από την Amanda Tennfjord

H εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2022 Amanda Tennfjord Γεωργιάδη δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube την πρώτη live ερμηνεία της στην ακουστική εκδοχή της Ελληνικής φετινής συμμετοχής, Die Together. Στο παρακάτω video η Amanda ερμηνεύει το τραγούδι της με συνοδεία πιάνο, αλλά και χορωδίας 8 φοιτητών από την ιατρική σχολή του NTNU στην οποία είναι φοιτήτρια και η ίδια η Amanda. Το εν λόγω video πριν ανέβει στο youtube προβλήθηκε στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 στην ΕΡΤ1 με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η Αμάντα θα ερμηνεύσει επίσης ζωντανά την συμμετοχή στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια ΔΥΝΑΤΑ της ΕΡΤ1 που θα προβληθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου. Θυμίζουμε η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαϊου όπου η Αμάντα θα εμφανιστεί 15η από τους 17 διαγωνιζόμενους εκείνης της βραδιάς, ενώ οι κυριότερες στοιχηματικές εταιρείες φέρνουν την Ελλάδα από 4η έως 6η χώρα με τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.