Δείτε τον μικρό Νικόλα Γανόπουλο απο τη Eurovision Junior σήμερα!

Δείτε τον μικρό Νικόλα Γανόπουλο απο τη Eurovision Junior σήμερα!

Ο μικρός Νικόλας Γανόπουλος που το 2003 μας έδωσε την υπόσχεση του : “Φίλοι για πάντα” εκπροσωπώντας για πρώτη φορά την χώρα μας στην “Eurovision Junior”,κατακτώντας την 8η θέση, μεγάλωσε και έχουμε τη χαρά να τον βλέπουμε μετά από 13 χρόνια στα 21 του πλέον, έφηβο παλληκάρι που τότε με την τσαχπινιά και το “ραπάρισμα” του επί σκηνής κατάφερε να τον αγαπήσουμε και να είμαστε αν μη τι άλλο υπερήφανοι για τη πρώτη συμμετοχή μας στη Eurovision των μικρών, μια διοργάνωση που ακόμα “καλά κρατεί”¨παρ’ όλον που η Ελλάδα δεν συμμετέχει πλέον σε αυτήν.
Οι λιλιπούτειοι καλλιτέχνες που κατά καιρούς ανέβηκαν τη σκηνή της Esc Jr, κάποιοι δεν ασχολήθηκαν με το τραγούδι , αλλά και κάποιοι ακολούθησαν και επαγγελματικά το χώρο της μουσικής βιομηχανίας.
Το σίγουρο είναι ότι όλοι τους,θυμούνται σαν μαγική εικόνα το ότι βρέθηκαν στη μεγαλειώδη αυτή σκηνή, μαζί με άλλα παιδιά-τότε-της Ευρώπης σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού γεμάτο φώτα, παιδικές φωνές,λάμψη.
Ο δικός μας Νικόλας που γεννήθηκε το 1995 δήλωνε τότε θαυμαστής του Eminem αλλά…και του Μιχάλη Ρακιντζή,ενώ σήμερα τον βλέπουμε να έχει αλλάξει σαφώς οπτικά αλλά είναι αναγνωρίσιμος σε όλους εμάς όσους τον είχαμε χαρεί επί σκηνής να σηκώνει τη γαλανόλευκη με το ¨καθαρό¨ τότε προσωπάκι του που στην πορεία των ετών παραμένει “αναλλοίωτο” ενώ συνεχίζει να “ραπάρει”μιας που η μουσική ως αγάπη του δεν τον εγκατέλειψε ποτέ έως τώρα.
Ευχή μας να έχει πρόοδο στη ζωή του και οι απόψεις του περί φιλίας “Δεν θα μπορούσα να προδώσω ποτέ έναν φίλο, μιας που για εμένα η λέξη φιλία είναι ιερή”, να εξακολουθούν να τον συντροφεύουν σε όλη του τη ζωή.

https://www.youtube.com/watch?v=TiNJvE1OaGE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.