Δείτε την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στα social media της Eurovision!

Δείτε την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στα social media της Eurovision!

Στο πλαίσιο της προώθησης των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στη Eurovision, η EBU δημοσιεύει κάθε χρόνο στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο μικρής διάρκειας στα οποία οι ερμηνευτές συστήνονται και λένε μερικά λόγια για αυτούς και τις συμμετοχές τους. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε με την συμμετοχή της Αλβανίας, ενώ χθες είχε σειρά η δική μας συμμετοχή.

“Γεια σας, ονομάζομαι Amanda και εκπροσωπώ την Ελλάδα στη Eurovision φέτος στο Τορίνο με το τραγούδι Die Together. Το κομμάτι μου γράφτηκε από εμένα και τον Bjørn και είναι ένα προσωπικό τραγούδι που σημαίνει πολλά για μένα. Ελπίζω να σας αρέσει” ήταν οι δηλώσεις της φετινής μας εκπροσώπου στη συνέντευξη του Eurovision.tv!

Επίσης, αποκαλύπτει πως ο αγαπημένος της στίχος είναι το “I’m in your back seat, You are driving me crazy” και πως η καλύτερη σάλτσα για να τρώει κανείς τις πατάτες του είναι το τζατζίκι, τιμώντας με αυτό τον τρόπο και την ιδιαίτερη πατρίδα μας!

Η EBU, στην περιγραφή που εναποθέτει αναφέρει πως “η Amanda εξερευνεί πτυχές αγάπης και απώλειας με το διαπεραστικό της τραγούδι Die Together“.

Η χώρα μας διαγωνίζεται στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού με όλα να δείχνουν ευνοϊκά για την συμμετοχή μας μιας και στα στοιχήματα πλασαριζόμαστε στην 6η θέση!

https://www.youtube.com/watch?v=Uv7PcRKXZDg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.